2777
2789
عنوان

به نظرتون باید دهن شیرینی بدن یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
نمیدونم چی بگمالان آنقدر حرصی شدم

بگو وام برای جهزیه بود 

که اونا جهیزیه رو خریدن دیگه خودشون میدونن وام و قسطاش

یا بگو طلب که ندارم ازشون 

یا بگو همین که جهاز دادن خیلی ممنونم ازشون احتیاجی به شیرینی نیست

یا بگو من از پدر و مادرم انتظار ندارم

یا کلا هیچی نگو یه لبخند بزن و سرتو تکون بده

فقط یه جوری برخورد کن که با شوهرت و خانواده سر لج نیوفتین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سر همین یه ذره وام میترسم جنگ بشه اه

شوهر من هیچی نخرید همه جهاز ریز و درشت بزرگ و کوچیک و چوبی و غیره همهرو خودم خریدم تلوزیونم یه هدیه داشت قرار بوددبیاد برامون خب بابام پولشو داده بود گفتم میدم بابام من خونه نبودم هدیش اونسال ۵۰۰ هزارتومن اومد اینم برداشته بود هیچی نگفته بود منم فکرکردم کلا ندادن بعد چندسال تو دعوا گفت من برش داشتم الان دل چرکم بهش

نه عزیزم نیازی نیس به شما شیرینی بدن

به همسرتم بگو بابام واسه جهازم چک کشیده به هوای وام برام جهاز خریده حالا میخواد با وام قسط جهاز رو بده تمام

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

بگو وام برای جهزیه بود که اونا جهیزیه رو خریدن دیگه خودشون میدونن وام و قسطاشیا بگو طلب که ندارم ازش ...

اتفاقا سکوت کردم گوشیمو گرفتم دستم

گفتم بابا اونا جهاز خریدن

حتی برنامه دارن برا این پول

چه آدمای پستی هستن 

اتفاقا سکوت کردم گوشیمو گرفتم دستمگفتم بابا اونا جهاز خریدنحتی برنامه دارن برا این پولچه آدمای پستی ...

اره بگو قبلا حهزیه کم کم خریدن که برای وام برنامه شونو پیاده کنن

ولی میگم  تمام تلاشتو بکن مودبانه بگی زور بگی سرلج میوفته اذیتت میکنه

بگو وام برای جهزیه بود که اونا جهیزیه رو خریدن دیگه خودشون میدونن وام و قسطاشیا بگو طلب که ندارم ازش ...

ببین میدونی چیه شوهرم مثل بچه هاس

میترسم سال دیگه اگه یه جفت جوراب ازش بخوام بگه برو بگو پدر مادرت با همون وام ازدواجت برات بخرن

والا

ببین میدونی چیه شوهرم مثل بچه هاسمیترسم سال دیگه اگه یه جفت جوراب ازش بخوام بگه برو بگو پدر مادرت با ...

الان من اینجوره معلومه شوهرت یکی لنگه شوهر منه خدا بدادت برسه از الان اینجور میگه درآینده ک یکم راحت تر شن باهات چکارانکنن