2777
2789
عنوان

شوهرم نیومده😭😭😭

532 بازدید | 29 پست

وایی من اینطوری نبودن انقدر گریه کردم به دلم بد افتاده 

باید عادی 12 بیاد گفت کار دارم 1 میام بعد هرچی بهش پیام میدم گوشیش نمیره گوشیش هم انگار من مسدودم اصلا زنگ نمیخوره

سابقه نداشته همیشه به من میگه 

من استرس و ترس باعث میشه درد پریودی بگیرم الان هم دارم از درد میمرم هم نگرانی

آخه این وقت گرما کجا رفته 😭😭😭😭💔

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش 

بوق نمیخوره اصلا؟!

دوستی ندارع ک تو محل کار یا روزانه از حالش یا خبر باشه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
امضات اجازه نمیده جدی باشمخیره انشالله

😶 وایی نمیدونم چیکار کنم انقدر گریه کردم چشام باز نمیشه

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

گوشی برای چی اختراع شده خوب اون صاحب مرده رو جواب بدهههههه مرددددددد

صاحب مرده ؟!!

الان نگرانی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نگران نباش بوق نمیخوره اصلا؟!دوستی ندارع ک تو محل کار یا روزانه از حالش یا خبر باشه ؟!

نه اصلا بوق نمیخوره دوست نداره اصلا 

الان آخه 12 نهایتن کارش تموم میشه 

گفت کار دارم یکم دیر میام ولی بخواد دیر بیاد همیشه پیام میده 

بخصوص میگه غذات بخوز و اینا 😭😭😭 بیاد اذیتش نمیکنم 💔