2777
2789
عنوان

شوهرم نیومده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 29 پست
یک بار برای دوستم پیش اومد سکته کرد از ترس شبش شوهرش اومد گفت رفته بودیم کوه 😐

من اگه دلیلش قانع کننده نباشه خودم از همون کوه پرتش میکنم

من تازه کورتاژ کردم الان دیدم کلا خونریزی کردم اصلا خیلی بده حالم یه حس بد یه عالمه فکر بود 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

نه اصلا بوق نمیخوره دوست نداره اصلا الان آخه 12 نهایتن کارش تموم میشه گفت کار دارم یکم دیر میام ولی ...

عزیزم راهش دوره تا خونه 

موتور دارع؟!

میتونی بری همون راه رو با اسنپ طی کنی ک خدا نکرده تصادفی بوده باشه میفهمی یا بپرس از اون اطراف 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بابا هرجا باشه پیداش میشه، مگه بچس!

😭😭😭 به اینا فکر کردم ولی میگم نکنه تصادف کرده نکنه ماشین زده نکنه چیزیش شده باشه 😭 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

😭😭😭 به اینا فکر کردم ولی میگم نکنه تصادف کرده نکنه ماشین زده نکنه چیزیش شده باشه 😭

ای بابا این فکرای منفی بریز دور 

اگر نگرانشی صدقه براش بزار کنار یا صلوات نذر کن ک صحیح و سالم برسه پیشت عزیزم 

این کاربری تعطیل است❌️

صاحب مرده ؟!!الان نگرانی ؟!

نمیدونم فقط میدونم بیاد خونه 😭 تیکه کلامه خدانکنه صاحبش چندساعته نیست من اینجوریم حالا فک کن اونجوری...😭😭😭😭😭

عزیزم راهش دوره تا خونه موتور دارع؟!میتونی بری همون راه رو با اسنپ طی کنی ک خدا نکرده تصادفی بوده با ...

نه 20 دقیقه است کلا راهش ماشین داره 

اونجوری بیاد میکشتم 💔 بدون اجازه برم بیرون

بعضی اوقات تو عصبانیت بهش میگم کاش بری ولی نمیدونستم چندساعت بیخبریش منو داغون میکنه 😭

ای بابا این فکرای منفی بریز دور اگر نگرانشی صدقه براش بزار کنار یا صلوات نذر کن ک صحیح و سالم برسه پ ...

چشم شمام دعا کنید بعضی اوقات یه حرفایی میزنم بهش ولی ته دلم بیشتر از خودم دوسش دارم 

برق نداره انتنش رفته

خب انتن میره یه محله میره ولی با ماشینه میتونه بره جایی یه پیام بده 

من اگه دلیلش قانع کننده نباشه خودم از همون کوه پرتش میکنممن تازه کورتاژ کردم الان دیدم کلا خونریزی ک ...

آخ عزیزم انقد خودتو عذاب نده ❤️

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

2-3 سال میشه

خوشبخت باشین🌹✨

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑