2777
2789

خدایا ازهیچ جاشانس نیوردم شوهرم چندماه ولم کردهعقدیم وگفتهتوافقی حدابشیم منم گفتم باشه جدامیشیم ولی مهرمو میگیرم باهام بازی کردی دوسال عقد بلاتکلیف نگهم داشتی الانم یا خیانت و کثافت کاری ولم کردی بابام چون شوهرم ازاشناهامون ازشون میترسه هیچ بفکرایندم نیس هیچ نگفت  دخترمی خودم پشتتم نگفت مول احتیاج داری خودم تنهایی کارامو کردم بعد طلاق نمیخوام دیگ باخانوادمزندگی کنم ازشون متنفرم از خانوادگی هربلایی سرم اومد بابام پولداره ۳تومن بهم نداد مهریمو اجرابزارم طلافروختم ازهمشون متنفرم 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

برنگرد به اون خونه. برو سرکار و زندگیتو بساز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دارم دق میکنم هیچکس ب درد ادم نمیخوره خداسا ازشون نگدر بابام بفکر خودش وابروش پس زندگی من میگ توافقی مداشو گفتم بتوربطی، نداره برام پدری نکردی چندسالم بازم نمیخوامت خودم باوکیل حرف زدم یطوری بصورت اقساط وکیل بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی اگه خیانت کرده حقتو کامل بگیر هم اون ادب میشه هم تو اقلا کمی برات جبران شده

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

طلاقتو بگیر مهریتم بگیر برو ی کاری پیدا کن بعد خونه اجاره کن مستقل شو

دیگ باخانوادم زندگی ننیکنم محال خیلی بهم اسیب زدن بابام پسردوست ۳تومن بهم نداد خون گریه کردم ازدیشب تاحالا مهریمو ببخشم بدبخت میشم بااین خانواده

خوب کاری کردی اگه خیانت کرده حقتو کامل بگیر هم اون ادب میشه هم تو اقلا کمی برات جبران شده

بدون مهریه نمیتونم زندگی کنمچون باید قید خانوادمو بزنم

اونقدرگریه کردم ن شوهردارم ن خانواده

هووف💔💔

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دیگ باخانوادم زندگی ننیکنم محال خیلی بهم اسیب زدن بابام پسردوست ۳تومن بهم نداد خون گریه کردم ازدیشب ...

ارهه. اصلا برنگرد ـوگرنه انقدر سرکوفتت میزنن که حتی گلاب به روت با معتاد کارتن خوابم حاضری ازدواج کنی 

ارهه. اصلا برنگرد ـوگرنه انقدر سرکوفتت میزنن که حتی گلاب به روت با معتاد کارتن خوابم حاضری ازدواج کن ...

دقیقا خمین بلاسرم اوردن بعدازدواج اولم ب ادمی رصایت دادم ک کلی ایرادداشت داعونم کردن اولی مهریه نگرفتم ولی ازاین نمیگدرم خیلی عدابم داد

دقیقا خمین بلاسرم اوردن بعدازدواج اولم ب ادمی رصایت دادم ک کلی ایرادداشت داعونم کردن اولی مهریه نگرف ...

ارههه... مهریه حقته