2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال دارو خوردم

فکر کنم اسم هاشون گلوکوفاژ و دوفیستامین همچین چیزی بود

بعد لاغر کردم برا بارداری از ۷۹ شدم ۶۶ کیلو این ها 

طوری ک رفتم دکتر قبل بارداری برای سونو گفت کیست نداری گفتم من پلی کیستیک بودم باورش نمیشد

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

من تنبلی تخمدان داشتم 

یکم کاهش وزن و ورزش 

برای هر دو بارداری چند ماهی دارو مصرف کردم تا باردار شدم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من هنوز آزمایش ندادم می‌خوام آزمایش بدم علایمی هم ندارم فقط چاقی شکمی دارم وگرنه هیچی ندارم

پس نگران چب هستی من همه علائم هارو داشتم تازه فهمیدم تنبلی دارم

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

هر شب شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم،دو قطره هم تو ناف میچکوندم،،پیاده روی،،بادکش،،

تاثیر داره روغنه؟ پیاده رویی هرروز میرم از وقتی فهمدم

هر شب شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم،دو قطره هم تو ناف میچکوندم،،پیاده روی،،بادکش،،

بادکش از این دستگاها هم میشه یا باید روش قدیمی باهش

یک سال دارو خوردمفکر کنم اسم هاشون گلوکوفاژ و دوفیستامین همچین چیزی بودبعد لاغر کردم برا بارداری از ...

من سونوم نوشته تنبلی نبردم پیش دکتر پس فردا وقت دارم تازه امیدوارم انقد وضعم خراب نباشه تو بارداریم مشکل پیش بیاد😮‍💨😞سایز تخمکام روز ۹ سیکل ۴۰ بود

من تنبلی تخمدان داشتم یکم کاهش وزن و ورزش برای هر دو بارداری چند ماهی دارو مصرف کردم تا باردار شدم

کاش منم همینجوری باردار شم من رژیمو ورزشمو از وقتی فهمیدم شروع کردم