2777
2789
عنوان

سلام نی نی یار عزیز این کاربر از عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 231 پست
ولی اسی جامعه خرابه مرد هم تو تاپیکاسجون جدتون نزارید نزارید

طرف تاپیک زده بود برا استار که ببنید واقعا این کاربر خوشکله یا فقط ادعاش میشه😐😐😐😐

چقدر میتونه بشعور باشه یه آدم

من باشم تا وقتی به دادگاه نبرمش دست بردار نیستم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Jnjn خودشه نیلی اون که عکس گذاشته دختر من تعلیق شدم اصلا توجه نکردی یاهات قهرم

😮 سلام عزیزم خوبی ؟ اتفاقا رفتم تو پیویت میخواستم پیام بدم سایت بالا نمیومد گفتم یه وقت دیگه دوباره تکرار کنم بشه . واقعا تعلیق شدی ؟؟؟ چرا 🥲🥲

عزیزم 🥲

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

سایت بعد از تغییرات نی نی یار ها خیلی بد شده 

همه نوع آزار و اذیت و گرفتاری و..... 

عاخه چرا باید عکس شما رو بذارن 

دیگه نباید عکس بذاری عزیزم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دومی خودممم اون عکسمو گذاشت

پیگیری کن سو استفاده میکنه از عکست 

چه آدمیایی پیدا میشن 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

😮 سلام عزیزم خوبی ؟ اتفاقا رفتم تو پیویت میخواستم پیام بدم سایت بالا نمیومد گفتم یه وقت دیگه دوباره ...

تو یه تاپیک داشت یکی به سگ فحش میداد دعوامون شد گفت انشالله سگ بهت حمله کنه پارت کنه 

گفتم خودم دوتا دارم هبچوقت بهم حمله نمیکنه گفت با خودت تو یه خونه میشین سه تا‌.

گفتم داداشتن مامان بابای تو تولیدشون کردن لاشخور تعلیق شدم

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

مصی نه کاربر nili55

ببین تو تو تاپیک اون خانم با کاربری jnjnjn امروز پیام گذاشتی ،پس چطور میگی تعلیقم با اون کاربریم؟

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

اون کاربر بسته شد

😍❤️

یکی شده بلاگر و مدام عکس ناخن و دست و چشم و پا میذاره ک ک معروف بشه ک سایتو ترک کرد 

یکی عکس بر میداره 

یکی نصف شبی داستان میگه ملتو سر کار میذاره بهشون میخنده

هرچقد اینستا انرژی منفی داره اینجا از اونورم بدتره و خطرناک تر 

استارتر پیگیرش شو حتما

ببین تو تو تاپیک اون خانم با کاربری jnjnjn امروز پیام گذاشتی ،پس چطور میگی تعلیقم با اون کاربریم؟

من یکم پیش نی نی یار تعلیق کرد 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

پیگیری کن سو استفاده میکنه از عکست چه آدمیایی پیدا میشن 😑

پیگیری میکنم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یکی شده بلاگر و مدام عکس ناخن و دست و چشم و پا میذاره ک ک معروف بشه ک سایتو ترک کرد یکی عکس بر میدار ...

تا طرف به غلط کردن نیفته دست بردار نیستم 

سایت بعد از تغییرات نی نی یار ها خیلی بد شده همه نوع آزار و اذیت و گرفتاری و..... عاخه چرا باید عکس ...

دیگه نمیذارم و فشنگ رسیدگی میشه 

تو یه تاپیک داشت یکی به سگ فحش میداد دعوامون شد گفت انشالله سگ بهت حمله کنه پارت کنه گفتم خودم دوتا ...

😑😑 چه بیشعوری بوده 

اسم کاربریشو بگو