2777
2789

شماهم بدترین دوران عمرتون مدرسه و بدترین ادم های دورتون همکلاسیهای مدرسه بود 

اون موقع ها مدرسه میرفتم چون یه دختر ریزه میزه فقیر بی پول و صورت پرمویی داشتم ماشالا دخترا هیچ‌کس منو تحویل نمیگرفت دبستان دزسم عالی بود راهنمایی نمونه دولتی بودم متوسط شدم اونجا نگم براتون 

دبیرستان هم متوسط اما الان شاغلم و شغلم خوبع کار مالی انجام میدم با خودم میگم درسته این دخترها که اکثرا از خانواده های متوسط تا متوسط به بالا بودن  منو ادم حساب نمیکردن الان تو اینستا کرام حق ندارم اگر کسی پیجش باز بود استوری بود ببینم یا فالو کنم چون اون موقع ها در نظر شون من هیچ نمیشدم 

میخوام بگم بع این درک رسیدم که قبول کنم هیچ وقت اشنایی ندم تروخدا نگبد هنوز درگیری.  این حرفها خب گذشته اش من میخوام فقط موشکافی کنم چرا اونها اونقدر مغرور و منو انقد ذلیل میدونستن همین الان هم خیلب هم با اعتماد به نفسم 

میخوام بگم روزی که من هیچ نداشتم اینها خیال میکردن من همینجوری میمونم بعضی ادمها رو واقعا وقتی هیچ نداری باید بشناسین و وقتی دارا شدی بی محلشون کنی 

من عاشق مدرسه بودم ولی مرده شور روزیو ببرن که پا گذاشتم دانشگاه.دانشگاه پر از ادم حسود و افاده ای و دور از جونت احمقه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره مدرسه همینه هرچقدر بیشتر به خودت برسی و سر زبون دار تر باشی بیشتر جذبت میشن، ولی الان ارزش نداره صحبت گذشته ها رو بیاری وسط درحال حاضر مهم خودت و جایگاهی که در اون قرار داری هست

دوره مدرسه همینه هرچقدر بیشتر به خودت برسی و سر زبون دار تر باشی بیشتر جذبت میشن، ولی الان ارزش ندار ...

اره درست گفتی میدونی من   فقط میدونم اون ادمعا الان هم همینجورین برامم مهم نیستم فقط دارم بخودم تلنگر میزنم عیچ وقت برای کنجکاوی هم نه فالوشون کن نه استوری های عاشون رو نگاه کن چون نگاه اونها نسبت به من عوض نشده همونن 

اره درست گفتی میدونی من فقط میدونم اون ادمعا الان هم همینجورین برامم مهم نیستم فقط دارم بخودم تلنگ ...

قطعا فهم و درک و نوع نگاهشون به دیگران تو این سالا تغییر کرده ولی من جات بودم تمام تمرکزمو میذاشتم رو خودم و دوستایی که الان دارم نه ادمایی که صرفا فقط اشنا و همکلاسیم حساب میشدن

قطعا فهم و درک و نوع نگاهشون به دیگران تو این سالا تغییر کرده ولی من جات بودم تمام تمرکزمو میذاشتم ر ...

دقیقا منم همین کار رو میکنم ولی اونهایی که من میشناختم فکر نمیکنم 

دقیقا منم همین کار رو میکنم ولی اونهایی که من میشناختم فکر نمیکنم

الان همه تو زندگی انقدر درگیری دارن که وقت واسه چیزای دیگه بزور پیدا میکنن و الانم اگه از لحاظ شغلی تو موقعیت خوبی هستی و مستقلی یعنی در بهترین شرایط قرار داری و باید به خودت افتخار کنی، وگرنه اکثر همکلاسیا بهتره فقط در قالب همون همکلاسی بمونن نه بیشتر، همکارا هم به همین شکل