2777
2789
عنوان

فشار پایین و بارداری

19 بازدید | 3 پست

یازده روز تاخیر دارم و بی بی چکم منفی شده و فشارمم الان گرفتم پایین پاهام سرده اینا میتونه از علائم بارداری باشه ؟؟؟چند روز پیشم فشارم گرفتم پایین بود 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام عزیزم عمل هموروئید میخواستی انجام بدی عمل کردی یانه میشه اگه عمل کردی بگی پیش کدوم دکتر بود و بعد از شرایط عمل بگی  و کدوم بیمارستان و چه سالی و هزینش چقدر شد ممنون میشم 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
سلام عزیزم عمل هموروئید میخواستی انجام بدی عمل کردی یانه میشه اگه عمل کردی بگی پیش کدوم دکتر بود و ب ...

سلام ،نه عزیزم انجام ندادم حقیقتش جرات نکردم چون خودمم حس میکنم کم خون ام و نمتونم البته که دکترم رفتم  ایشون هم گفت شما نباید عمل کنی و گفت سعی کن با تغذیه ات کنترل کنی و تا الان باهاش کنار اومدم 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،نه عزیزم انجام ندادم حقیقتش جرات نکردم چون خودمم حس میکنم کم خون ام و نمتونم البته که دکترم رف ...

سلام عزیزم ممنون 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀