2777
2789

تو رو خدا بگید چطوری باهاش برخورد کنیم پدر مادرم خیلی ناراحتن خیلی داداشم سر به هوا شده چطوری باهاش رفتار کنیم موبایلشم میخوان بگیرن خیلی افت کرده تو رو خدا کمک کنید اگه بچه شما بود چکار میکردین

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

تو رو خدا کمک کنید نمیدونیم چکار کنیم مامانم میگه باید بترسونیمش نره مدرسه

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول علت افتش رو پیدا کنید.اگه فکر میکنید فهم دروس براش مشکله از کلاسهای کمک اموزشی کمک بگیرید.اگه فکر میکنید موبایل علتشه باید باهاش صحبت کنید چون گرفتن کامل موبایل اوضاع رو بدتر میکنه ولی محدود کردن ساعات استفاده اشکالی نداره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نميدونم ولي منم درسم خيييلي خوب بود هميشه شاگرد اول بودم ولي سال سوم و پيش دانشگاهي معدلم به ١٣ هم رسيد😞 

ببينيد مشكلت چيه؟لج نكنيد باهاش البته اگه به خاطر شيطنته و مشكلي نداره حتما سخت گيري كنيد

من دچار افسردگي شده بودم

من معدل دیپلمم 10/47 پس سکوت کنم سنگین ترم

😂😂😂😂😂

من خیلی درسخوان بودم به خاطر این باورم نمیشه معدل ده باشه.شوهرم معدل لیسانسش۱۴ و خورده ای هست آنقدر مسخرش میکنم که.بنده خدا دیگه قایم میکنه مدارکشو

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

موبایل کنترل شده 

دوستاش محدود میکردم وکنترل شده بادوست باشن 

تودرسهای که ضعف دارن حتما آموزشگاه مربی خوب میزاشتم 

انگیزه بهش بدید 

یک مشاوره هم برن خوب راهنمایش کنه باهاش حرف بزنه ببینه مشکلش چیه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

۱۲😲اونم اول اینجوری پیش بره که فک نکنم بکشه ب انتخاب رشته😐 

باید ببینی دایل افتش چیه شاید چیزی هست که فکرش سمت اونه یا مشکلی داره 

تنبیه بخصوص واسه ی بچه دبیرستامی ن کار قشنگیه ن ج میده عصر ارتباطاتم هست گوشی هم ک  همه. دارن  بهتره باهاش حرف بزنید صمیمی تر بشین شاید جو خونه مناسبش نیس شاید جو متشنجه !!! نمیتونه درس بخونه

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

نميدونم ولي منم درسم خيييلي خوب بود هميشه شاگرد اول بودم ولي سال سوم و پيش دانشگاهي معدلم به ١٣ هم ر ...

مشکلی نداره خیلی عادیه فقط موبایل و شیطونی و دوست تنبل جذب میکنه هوشش خوبه