2777
2789

توروخدا از این مامان خودشیرینا نباشید 

هر مناسبتی میشه هی هماهنگ میکنید برید مدرسه 

هدیه بخرید گل بخرید هر چی میخواین بدین بچه هاتون ببرن مدرسه 

بابا بخدا اینطوری قشنگتر و شیرینتره ارتباط بچه با معلم بدون حضور مامانا

یکی بچه کوچیک داره یکی شاغله یکی گرفتاره یکی دو سه تا بچه مدرسه ای داره نمیتونه بیاد بچه ها غصه میخورن 

😩😩😩

یه جنوبی عاشق شمال

بله درسته 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه خودتون هر کار میخواین یکنین بقیه رو تو معذوریت نزارین...شاید ما نخوایم هدیه بدیم..بدهکار هم نیستیم معلم مثل هر شغل دیگه ای وظیفشو انجام میده و پولشو میگیره

خواهشا جمع کنین طلا خریدن،تولد معلم،عیدی معلم و...

هرکار میکنین خودتون بکنین چیکار به بقیه دارین 

👊

واللا منم دادم دخترم برد داد خانمشون

وقتی برگشته میگه مامان باران اومد کیک و گل آورد برا خانم با چندتا مامانای دیگه کادو دادن البته تو گروه گفته بودن پول بدین میخوایم سکه بخریم من توجه نکردم و کادویی که چند روز پیش خریده بودمو دادم بهش

من معلمم 

امروز نرفتم سرکار بخاطر بارداریم مرخصی هستم 

دیروزم شاگردام ویس فرستادن برام تبریک گفتن 

و کلا هم کادو و اینا نمیپسندم،هیچ کسم نباید زوربشه واقعا من خودم همیشه اول کار میگم ،روز معلم نه کادو میگیرم نه جشن بگیرید ی تبریک خالی کافیه ،باور کن خود معلما هم دوست ندارن کسی بزحمت بیفته ،علت اینجور مواردم این همه چیز داریم تجملاتی میکنیم 

الان پسرم از مدرسه اومده اینقدر غصه خورده میگه همه مامانا اومدن من منتظر بودم شماهم بیاین دیدم درو بستن دلم کبابه از اون موقع 

نمیدونم پام مدرسه دخترم باشه مدرسه پسرم باشه سرکارم باشم با بچه کوچیکم باشه 

یه جنوبی عاشق شمال

و اینکه خودتون هر کار میخواین یکنین بقیه رو تو معذوریت نزارین...شاید ما نخوایم هدیه بدیم..بدهکار هم ...

دقیقا یه ماه قبل گروه تشکیل میدن هی خانوما پول بریزین اینو بخریم اونو بخریم 🫡

یه جنوبی عاشق شمال

من معلمم امروز نرفتم سرکار بخاطر بارداریم مرخصی هستم دیروزم شاگردام ویس فرستادن برام تبریک گفتن و کل ...

خدا قوت 

بابا بخدا مساله پولشم نیست واقعا یه قدردانیه ولی اینکه هی هماعنگ میکنن مامانا بیان مدرسه هیلی زحمت داره اگرم نری بچت طفلک غصه میخوره

یه جنوبی عاشق شمال

من معلمم امروز نرفتم سرکار بخاطر بارداریم مرخصی هستم دیروزم شاگردام ویس فرستادن برام تبریک گفتن و کل ...

کار درست رو شما میکنین

با اینکاری که بعضی مامانا میکنن خیلی ها حس بد به معلم پیدا میکنن با اینکه خیلی معلما توقعی ندارن....

👊
واللا منم دادم دخترم برد داد خانمشونوقتی برگشته میگه مامان باران اومد کیک و گل آورد برا خانم با چندت ...

اره منم کادوی جدا دادم بردن هردوشون ولی  مامانا چه لزومی داره هی برن 

یه جنوبی عاشق شمال

الان پسرم از مدرسه اومده اینقدر غصه خورده میگه همه مامانا اومدن من منتظر بودم شماهم بیاین دیدم درو ب ...

برای پسرت توضیح بده بگو واقعا نمیتونستم بیام ،ولی اگر میتونستم حتما میومدم ،ی برنامه مادر و پسریم بچینن باهم از دلش دربیاد