2777
2789

اونروز زن عموی پولدارم آستارا بوده و نیومد خونه پدر بزرگم(اگه می خواین یکم بیشتر بدونین درموردش تاپیک اولمو بخونین) همه مهربون شده بودند و واقعا روز خوبی بود برام.امیدوارم جاش همیشه خالی باشه تو جمعمون💔

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا این زنعمو ها چرا بیشترشان اینجورین؟

واقعا که خیلی عوضیه چون پولدارن همه دنبال خوشحال کردنشن و ازش می ترسن مامانم هیچوقت به خاطر پول کسی حاضر نشده نوکریشو کنه به مامانم هم از اول حسادت می کرده به خاطر اونم شده پیش اون روشونو از ما بر می گردونن حتی اومدنی به پامون هم بلند نمی شن

یه لحظه فک کردم من زنعموتم.😅آخه منم دیروز تو جمعشون نبودم و مطمئنم حس تو رو داشتن😁

خب نکنین دیگه چه کاریه🙄😤 هممون یه روز می میریم واقعا ارزش داره دل همو بشکونیم

زن عموی …. منم کلی رو مخ منه عو..ی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من فقط یه زن زرنگماز پسم بر نمیان تقصیر من چیه😁

زرنگی یه چیز دیگه است بنظرم زرنگ درحدی که از خودت و خانوادت دفاع کنی نه اینکه سرتو کنی تو زندگی بقیه دستور بدی چی کار کنن و نکنن زن عموی من اینطوریه که ببینه کسی به پای مامانم بلند شده یا باهاش حرف می زنه پدرشو در میاره می گه باید فلانی رو خراب کنین و همه مجبورن اطاعت کنن این ادمای حسود هیچوقت ارامش ندارن تو زندگیشون