2777
2789

؟؟

من پیج چن نفرو دیدم پیجشون به خودم پیشنهاد شد 

ممکنه چون من به اونا پیشنهاد شدم پیجمو دیده باشن اینستام براهمین دوباره اونارو بهم پیشنهاد داده باشه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پیشنهاد میشه میگه سایر کسانی که میشناسین و دنبال کنین

آره همون منظورمه که علانش میاد سایر کسانی که میشناسید دنبال کنید....اینا یعنی به پیجم نگاه کردن ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
آره همون منظورمه که علانش میاد سایر کسانی که میشناسید دنبال کنید....اینا یعنی به پیجم نگاه کردن ؟

بشناسند اره

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️