2777
2789
عنوان

کسی هست برا صبحانه اتمیل بخوره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 18 پست
این خوشمزه شدنش با شیرین بودنش بنظرم رابطه مستقیم داره اگه برات مهم نیست مصرف قندت شیرین ترش کن

عزیزم من این شامپو ضد شوره برای موهای چربش رو استفاده کردیم خیلی راضی بودم حتی بعد قطعش هم شوره به اون صورت برنگشت

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
عزیزم من این شامپو ضد شوره برای موهای چربش رو استفاده کردیم خیلی راضی بودم حتی بعد قطعش هم شوره به ا ...

خیلی ممنون عزیزم شوره رو متوجه شدم که به یه ترکیبی توی شامپوها حساسیت دارم باید یه شامپوی خاص بگیرم که اون ترکیب توش نباشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم شوره رو متوجه شدم که به یه ترکیبی توی شامپوها حساسیت دارم باید یه شامپوی خاص بگیرم ...

اها خوبه که متوجه شدی ایراد از کجاسن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره