2777
2789
عنوان

رژیم وسردرد وسرگیجه

174 بازدید | 32 پست

بیست روزه رژیمم فقط هفته اول خودمو وزن کردم که یک کیلو کم کرده بودم این دوهفته نرفتم وزن کنم ولی پیداست لاغر شدم پهلوهام کلا اب شده شکمم هم کوچیکتر شده ازاین بابت خیلی راضیم ولی سر درد گردن درد وسرگیجه دارم انگار تار میبینم گیج ومنگم اینا برارژیمه؟چی بخورم یکم حالم بهتر شه ولی باز چاق نشم؟

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تنها چیزیه که سردردم رو کم میکنه، وقتی رژیمم

خب با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف طولانی مدت کدئین آسیب کبدی بسیار بالایی را شامل میشود، مخصوصا در رژیم

معمولا سردرد در رژیم با اصلاح ساختار مواد خوراکی قابل رفع میباشد

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

بدن با نخوردن کم خوردن لاغر نمیشه ضعیف میشه به کالری هم ربط نداره به طبع شما بستگی داره و اونچه که میخورید هر چی طبع غذاهایی که میخورید سرد و تر باشه چاقی بیشتره ، شما غذاهای سرد نخورید بدون ضعف بدن تناسب اندام پیدا میکنید با رژیم فقط معده سرد و ضعیف میشه همین آب هم چاق کننده هست چون سرد و تره و چاقی بخاطر رطوبته  چیزایی بخورید که رطوبت نداشته باشه مثلا مویز ، خرمای خشک ، بادام،  عسل ، شیره انگور ، 

سرگیجه بخاطر کم خونی ضعف بدن و فقر مواد غذایی سلول های بدن هست 

خب با پزشک خود مشورت کنید.مصرف طولانی مدت کدئین آسیب کبدی بسیار بالایی را شامل میشود، مخصوصا در رژیم ...

تو رژیم چی مصرف کنم که هم بدنم ضعیف نشه وهم لاغر شم؟

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

شکر استویا چیه؟

یک نوعی از گیاه هستش که موجب افزایش قند خون رو سریعا انجام میده و دفعش از تعریق هست و زود دفع میشه پس عملا قند خون رو در طولانی مدت بالا نمی برد. اما عسل و انجیر خشک توصیه اصلی هستند

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت