2777
2789
عنوان

وای گلو دردم خوب نمیشه بیاین کمک

153 بازدید | 23 پست

از دیشب احساس می‌کردم گلو درد دادم امروز صبح شربت آموکسی کلاو خوردم و از همون لحظه به بعد گلو جوری درد گرفت که انگار یکی بهش چاقو زده اصلا خیلی عجیب و غریب درد میکنه فقط ام گلو درد دارم و هیچی دیگه ام نیس میگین چیکار کنم الان ؟ فردا امتحان مهمی دارم و واقعا این گلو درد داره من و از پا در میاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای واای دقیقا منم کشیدم اینو  نزدیک یه هفته روز کشید

با قورت دادن آب دهنم  اشک می ریختم انقد درد داشتم

آخرش یه شربت یکی معرفی کرد خدا خیرش بده همون شد خوب شدم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
از علائمش فقط و فقط گلو درده ؟ یعنی نه بی‌حالی و نه سردرد و هیچی فقط گلو درد ؟ البته صبح یکم تب هم‌ ...

خلط نداری؟

چرا دارم ولی کمه

بدتر میشی

فعلا که سعی کن به هیچ وجه چیزایی که گلوتو تحریک کنه نخور  سرخ کردنی  تخمه پفک وچیپس و نوشابه و ملون و...نخور اصلا

سوپ بخور و دمنوش پونه و آویشن

تا به مرور بهتر شی

شربتم گیاهی یه  با نصف لیوان آب ولرم توش یه قاشق غذاخوری بریز وهم بزن بخور 

الان میفرستم عکسشو

بدتر میشیفعلا که سعی کن به هیچ وجه چیزایی که گلوتو تحریک کنه نخور سرخ کردنی تخمه پفک وچیپس و نوشاب ...

وای یعنی گلو دردش جوریه که واقعا تا حالا انقد اذیت نشده بودم اصلا عجیب گلوم درد میکنه ممنونم لطف میکنین عکس و بفرستین