از دیشب احساس میکردم گلو درد دادم امروز صبح شربت آموکسی کلاو خوردم و از همون لحظه به بعد گلو جوری درد گرفت که انگار یکی بهش چاقو زده اصلا خیلی عجیب و غریب درد میکنه فقط ام گلو درد دارم و هیچی دیگه ام نیس میگین چیکار کنم الان ؟ فردا امتحان مهمی دارم و واقعا این گلو درد داره من و از پا در میاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک هفته کامل درگیر بودم یک هفته هم از روی اون یه هفته گذشته ولی هنوز سرفه هام خوب نشده
گلوی من جوری میسوخت که میگفتم حتما زخم شده برای من چاره اش شربت دیفن بود خوردم و سوزش و خشکی گلوم خوب شد ولی بدن درد و تب و مخصوصا سرفه از علائم بعدش بود
میگن اگ گلو درد ویروسی باشه آنتی بیوتیک بخوری بدتر میشیچون آنتی بیوتیک برا گلودرد میکروبی و عفونتی ج ...
وای من پنجشنبه روز کنکورم کسی که پشت سر من نشسته بود هی سرفه میکرد بعد بعدازظهرشم خودم باز با موی خیس رفتم بیرون و سردم شد فکر کنم همه ویروس ها و میکروب ها رو با هم گرفتم😭😂🥲