2777
2789
عنوان

غذای بدون گوشت ارزون

2871 بازدید | 118 پست

بچه ها میشه بیاید پیشنهاد بدید؟ خودمون یه ده روز بیشتر پول نداشتیم که گوشت بخریم نداریم تو خونه مون، مهمون شهرستانم داره برام میاد همین ظهری... سه چهار روزی می مونن چی درست کنم بذارم جلوشون؟😭 داییم و زن داییم و دخترشون

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

ترو خدا راهنماییم کنین خیلی استرس دارم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشت مرغ نمی تونین بخرین؟

یه دویست سیصد دارم پولم به مرغ میرسه، ولی تو سه چهار روز مرغه کم بیاد فکر میکنم.. چند وعده میتونم درستش کنم به نظرتون؟

فلافل . سمبوسه . کوکو . کوکو سیبزمینی .کلم پلو .

دستتون درد نکنه عزیزدلم، واقعا ممنونم

گوجه بادمجون یا کشک و بادمجون 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

کته

کتلت

فلافل

عدس پلو با ماست خیار

ساندویج سوسیس

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خودتون چن نفرید

دو نفریم من و همسرم

بچه ها پولمو چطوری خرج کنم که بشه یه کاری باهاش کرد? آخه تقریبا همه چیزای تو خونه خورده شده، برنجم تموم شده، حبوبات عدس و نخود دارم یه کم

گوجه بادمجون یا کشک و بادمجون

خیلی ممنونم عزیزدلم

کتلت و عدس پلو گوشت میخواد

وای آره راست میگید ها😢

یه دویست سیصد دارم پولم به مرغ میرسه، ولی تو سه چهار روز مرغه کم بیاد فکر میکنم.. چند وعده میتونم در ...

یه غذا هست . یه مقدار مرغ ریش ریش میکنی انقدری که داری . حالا ریش ریش هم نکردی ، کوچولو کوچولو تکه کن  ، با هویج رنده و فلفل دلمه و اینا بپزه . بعد مواد رو میریزی توی برنج  خیلییییییی خوشمزس