2777
2789
عنوان

غذای بدون گوشت ارزون

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 118 پست
همسرم بیدار شد بهش میگم، من خیلی تو این چیزا وارد نیستم، فقط ببینیم که میتونیم پس بدیم، چون قسطشو به ...

عزیزم چون تو شرایط؟بودی راهنماییت کردم..اونقدی نیست که نتونتی بدی..اون برنامه بهت ی میلیون اعتبار میده.

که راحت میتونی از افق کوردش خرید کنید..ماه بعد همین روز میشه اولین قسطش که پونصد تومانه..

حتی اگع خاستی میتونی کمتر هم خرید کنی.خودش ی کد داره که معآزع دار وارد مبکنه .نیاز نیست اصلا پول بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم فکر میکنم بدون برنج نمیشه استارتر چرا انقد فشار بیاری به خودتون بخاطر مهمون شما خودتون بای ...

صلوات فرستادم واسه امضاتون، 

راستش یه شذایط خاصیه تو فامیلمون، نمیتونم اینجا بگن فقط نمیتونم بپیچونمشون خیلی بد میشه🥹

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
اسی من تو کارتم 100 تومن دارم شوهرم قراره برام بزنه پول میخوای برات واریز کنم بخدا منم همینو دارم اض ...

نه فدات شم، باور کن اصلا راضی نیستم، شما خودتون لازمتون میشه، واسه منم خدا کریمه، همین که راهنماییم کردین و باهام حرف زدین یه دنیا واسم ارزش داره

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

خیلی براتون ناراحت شدم ودرکتون میکنم یکدفعه منم تواین شرایط گیرکردیم رفته بودیم مسافرت وبرگشته بودیم مادرشوهروپدرشوهرم ده روز اومدن خونمون موندن تواون دوران شوهرم قرض کرده بودازدوستش.خداکنه میان خودشون گوشت ومرغ وخریدای اولیه روباخودشون بیارن .

گاهی انسانم آرزوست
آره واقعا، وسط قرض و بدهی😭 میگم این ویپاد همونی نیست که بانک آنلاینه؟ آخه فکر کنم شوهرم ازش وام گرف ...

از اسنپ اعتبار بگیر

۳ تومنی میده

استفاده کن قسطی ۴ ماهه پس میگیره

سریع بزن فقط تا فردا تایید شی اعتبار بده بهت

ماشین دارین؟منم مشهدم بیا برات مرغ و برنج میدم ببر،خودم نمیتونم بیارم

عزیزم خدا خیرتون بده ایشالا همیشه مهربون بمونید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اسی نوشتی لین کاربری دست دوتا دختر شر و شیطونهالان اینایی که گفتی واقعی یا شیطنت؟

عزیزم نگو اینو ترو خدا، بچه ها دست همتون درد نکنه، مرسی از محبت هاتون، یکی یه دونه صلوات بفرستین واسم و برام دعا کنین، خیلی راهنماییم کردین❤️