2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل زن خیلی خوب م خانمه اما یک کارش منو اذیت میکنه مثلا لباسای رو که نمیخاد تعارف من میکنه اشتباه ...

آخ آخ دقیقا 

منم بخاطراینکه ناراحت نشن یکی دوبارقبول کردم والان این عادتشون شده وبشدت تحت فشارقرارمیگیرم

در کل زن خیلی خوب م خانمه اما یک کارش منو اذیت میکنه مثلا لباسای رو که نمیخاد تعارف من میکنه اشتباه ...

اره نباید میگرفتی ب هرحال خداروشکر ک مشکل دیگه ای نداره اینو میشه درست کرد

آخ آخ دقیقا منم بخاطراینکه ناراحت نشن یکی دوبارقبول کردم والان این عادتشون شده وبشدت تحت فشارقرارمیگ ...

مثلا پارسال یه مانتو داشت مال چندسال پیش اما تمیز بود خدایش 

جلو شوهرم گفت اینو‌لازم ندارم بر دار 

بعد از کلی تعرف که نه ممنون دارم و این حرفا 

شوهرم میگه بردار واسه عید بپوش!!!!!!!

منم از بچم گرفتم بعد همون شب با سطل اشغال بردم انداختم اشغالی 

میگم کاش گذاشته بودم کنار دیوار یکی برمیداشت ناراحتم ها ازین کارم اما ایشون هم نباید اینطوری منو خورد کنه دیگه  من همین لباسای خودم واسم کافیه بخدا

مثلا پارسال یه مانتو داشت مال چندسال پیش اما تمیز بود خدایش جلو شوهرم گفت اینو‌لازم ندارم بر دار بعد ...

چی پیش خودشون فکرمیکنن واقعا چیزی که لازم شمانیست لازم ماهم نیست لااقل بایه لحن دیگه بیان کنید حرفتونو ..

ولی خب قبول کردن وپوشیدنش اشتباه محضه 

مثلا پارسال یه مانتو داشت مال چندسال پیش اما تمیز بود خدایش جلو شوهرم گفت اینو‌لازم ندارم بر دار بعد ...

شوهرمنم فکرمیکنه پوشیدن لباساشون خرج نکردن و ... زرنگی و پس اندازه . 

مادرشوهر منم یکی دوبار لوازم ارایششو اورد گفت هرچی میخوای بردار کم خرج بزار سر دستم ک برات بخره شنیدم ۸ تومن داده برات کرم پودر 😐

ب تو چه اخهههه