2777
2789
عنوان

این طبیعیه

90 بازدید | 19 پست

پارتنرتون مدام بگه اگه بخوای باهم ازدواج کنیم باید پا به پای من بیرون از خونه هم کار کنی

ناراحت نمیشید؟ من نمیگم کار بده به خاطر وضعیت اقتصادی باید کار کرد ولی اینهمه اصرار جالب نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا ناراحت میشم.

من خودم آدمی ام که دوست دارم اگر شرایطشو داشته باشم بیرون از خونه حتما کار کنم، اما اگه اصرار بیش از حد ببینم قطعا ناراحت میشم. 

جوری که انگار می‌خوان به آدم حس ناکافی بودن بدن که اگر شاغل نباشی کامل نیستی 

درصورتی که اصلا وظیفه قانونی و شرعی خانوم نیست

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

اصلا حاضر نميشم با همچبن ادمي زندگي كنم

ايشون الان ميگن بايد پا ب پام كار كنيد بعد بايد پا به پاشون قسط بديد ولي خونه و ماشين اينا خريدين ايا حاضرن مشترك باشه يا بزنن به نام شما؟؟

قطعا ناراحت میشم.من خودم آدمی ام که دوست دارم اگر شرایطشو داشته باشم بیرون از خونه حتما کار کنم، اما ...

دقیقا واقعا حس بی ارزش بودن بهم دست داد

میگه تو نباید مثل دوران مامان و بابامون فک کنی که دختر فقط ازدواج کنه و بچه دار بشه و همین.  باید کار کنه و استقلال مالی خودشو داشته باشه.

نظر من اینه اگه اینجوریه خب دختر ازدواج نکنه بهتره خودش کار میکنه پول خودشو در میاره و برای خودش زندگی میکنه

نظرتون در مورد نظرم چیه عزیزم؟

یعنی ممکنه برای آینده راحت خودتون بگه .....شاید خسیسه.....شاید میخواد کار نکنه......شاید دلش میخواد ...

اصلا نمیشه فهمید هدفش چیه🥲 میگه تو نباید مثل دوران مامان و باباهامون فکر کنی و مثلا دختر ازدواج کنه و بچه دار بشه و همین. باید کار کنه و درآمد داشته باشه

دقیقا همینو گفت بهم

طرف حتما مطمئن نیست خیالش راحت نیست چی بگم اخه رفتارشم درست نیست باید اینو گذاشت ب میل خود زن اجباری ...

اینا کلا خانوادگی کاری هستن و انتظار دارن عروس میارن کار خودشو داشته باشه

دوست ندارم باهاش ادامه بدم حس میکنم خیلی روم سختگیری کنه

دقیقا واقعا حس بی ارزش بودن بهم دست دادمیگه تو نباید مثل دوران مامان و بابامون فک کنی که دختر فقط از ...

عزیزم بزار واست توضیح بدم کامل (ببخشید قراره خیلی حرف بزنم)😂😂

من با یه آقایی خیلی وقت پیش تو مراحل آشنایی بودیم ایشون دقیقا همین حرفارو به من میزدن که آره من دوست دارم خانومم کارمند یا معلم باشه ، می‌گفت این ی معیار خانوادمم هست چون مادرشم معلم بود 

همین آدم باعث شد اعتماد به نفس من داغون شه چون من معلم رسمی نبودم و توی آموزشگاه بخاطر علاقه خودم با حقوق نسبتا همی تدریس میکردم 

من واقعا یه تایمی از زندگیم حس میکنم هیچ دستاوردی ندارم تا اینکه فهمیدم اشتباهه و تمومش کردم 

همسرم الان هیچ وقت به من نمیگه باید کار کنی اتفاقا وقتی از سرکار برمیگرده بعد از دو شیفت کار  به من خسته نباشید میگه و ارزش کار منو بالا می‌بره همین باعث میشه که من دلم بخواد بیشتر کار کنم و هواشو داشته باشم هیچ وقت اعتماد ب نفس منو خراب نکرد و وظیفه خودش می‌دونه به عنوان مرد زندگی تامین کننده باشه...

به نظرم کار کردن واسه خانوم خیلی خوبه اما نه وقتی قرار باشه منتی گذاشته بشه یا حس کم بودن داده بشه 

عزیزم بزار واست توضیح بدم کامل (ببخشید قراره خیلی حرف بزنم)😂😂من با یه آقایی خیلی وقت پیش تو مراحل ...

نه قربونت این چه حرفیه هر چی دوست داشتی بگو.

ببین این پسره از نظر همه چیز عالیه هااا ولی نمیدونم چرا رو این موضوع حساسه امشب چندبار بیکاری رو مطرح کرد خیلی ناراحت شدم. 

نه قربونت این چه حرفیه هر چی دوست داشتی بگو.ببین این پسره از نظر همه چیز عالیه هااا ولی نمیدونم چرا ...

حق داری. واقعا حس بدی میده حالا با یک مورد نمیشه راجع همه چیزش نظر داد 

مثلا این مدلی هست که بخواد تغییر بده شمارو؟ نمی‌دونم ظاهر عقاید پوشش یا مثلاً بخاطر یه مورد رفتار؟؟؟

منظورم اینه که علائم خودشیفتگی توش میبینی؟

یا مثلاً حس مرد بودن و حمایت گر بود کافی رو ازش نگیری 

حق داری. واقعا حس بدی میده حالا با یک مورد نمیشه راجع همه چیزش نظر داد مثلا این مدلی هست که بخواد تغ ...

در مورد لباسم نه ولی دوست داره کلا اعتقاد و چارچوبی که برای زندگیم دارم رو تغییر بده مثلا من با دود و دم و مشروب مخالفم میگه این چیزا طبیعیه و نباید سختگیری بشه کلا میگه باید ریلکس باشی.

خیلی ادب داره و کلا حرفای زشت نمیرنه