2777
2789

من تپلم و از اندامم راضي نيستم اصلا و تو رژيمم از طرفي كلي پارچه شيك ندوخته دارم و دلم لباساي خوشگل ميخواد ولي همش ميگم اينا بمن نمياد حيفه بدوزم بپوشم كلا همين فكر باعث شده بد لباس باشم راهنمايي كنيد چيكار كنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم ١٧٢وزن١١٠😭😭😭😭😭😭😭😭

چند سالته خب وزنتو داری میاری پایین دیگه ناراحت نباش خوبه قدت بلنده 

ببین یه مدل لباس هایی هست که به همه جور اندام میاد و فری سایز هستن میتونی اون مدل هارو بدوزی هم الان بپوشی و هم وزنت کم کردی باز هم اندازه باشه و بپوشی مثل کفتان عبا مانتو کیمونو و...

چند سالته خب وزنتو داری میاری پایین دیگه ناراحت نباش خوبه قدت بلنده ببین یه مدل لباس هایی هست که به ...

٢٦ سالمه

زياد علاقه به كفتان و لباس بلند ندارم

وزنم خيلي سخت مياد پايين رژيم دارم شيرم ميدم موهام ريخته بچم هم شيرم كمشه لاغر شده اصلا اصلا اصلا كم نكردم بهم ميگفتن شير بدي لاغر ميشي نميشيذم با اينكه غذام معمولي و كم بود الان خيلي كم خوري ميكنم 

٢٦ سالمهزياد علاقه به كفتان و لباس بلند ندارموزنم خيلي سخت مياد پايين رژيم دارم شيرم ميدم موهام ريخت ...

وای نه رژیم سخت نگیر تو این دوره صلاح نیست هم خودت اسیب می بینی شیرت کم و ضعیف میشه هم بچه ت

ورزش کن خیلی خوبه رژیم خالی کافی نیس ضرر داره

تو نت بزن مدل لباس برای افراد تپل آنقدر مدل میاره با پارچه ها بدوز من آنقدر آدم های چاق دیدیم ولی خوشتیپ هستن