2777
2789

🥲🥲اینکار درسته؟ بابام خیلی گوش ب حرف خانوادشه نصف حقوقش خرج اونا میکنه پدر و مادر و خواهراشتا یچیزی میشه سمت اوناس رو‌حرفشون حرف نمیزنه 

مامانم براش دعای زبون بند گرفت مجازی 

الان خیلی بهتر شد حیلی زیااااد

اینکار اشتباهه؟ اتفاقی نمیوفته برامون؟

يا رب💚

اگه جادو نباشه خوبه زبان بند یه دعاس

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت کار خوبی کرده شما نگران نباش چیزی نیست خودش میدونه داره چیکار میکنه شما هم پشت مادرت باش

شاید خانوادش از نظر مالی نیاز دارن،چی چی رو کارخوبی کرده،پشت چی باشن!!؟ پشت ناحق؟

شاید خانوادش از نظر مالی نیاز دارن،چی چی رو کارخوبی کرده،پشت چی باشن!!؟ پشت ناحق؟

اینکه رو حرف اونا حرف نمیزنه میشه ناحق؟؟؟ تازه نصف حقوقشو میگه داره میده یعنی داره از شکم زن و بچش میزنه تا بده ببین به کجا رسونده زن بیچاره رو که برای حفظ زندگی و شوهرش رفته دعا گرفته ...بله باید پشت مادری که داره بزرگش میکنه باشه نه پشت عمه ای که دستش تو زندگیه ایناست خانوادش هم نیاز داشته باشن تا یه حد و اندازه ای نه اینکه پسرشون با وجود زن و بچه هرماه نصف حقوق رو بده تازه حرف هم حرف اونا باشه