2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم و الان من 🖤

593 بازدید | 29 پست

عاشق پسر خالم بودم ، ولی خبر نداشت.  

پسر عمم اومد خاستگاری خانوادم اجبارم کردن باهاش ازدواج کنم ادعا میکرد دوسم داره من بهش گفته بودم عاشق پسر خالمم ولی ول کن نبود وقتی ک ازدواج کردیم  یک سال تمام ب زوررررر کاری کردم بتونم دوسش داشته باشم فقط ۱۴ سالم بود ، بهم محبت نمیکرد وضع مالیش خوب نبود فقط ب فکر تفریح خودش بود و من از تنهایی افسرده شده بودم  اعتماد ب نفسم صفر بود فکر میکردم زشتم و ... فکر میکردم لیاقتم همین زندگیه و کم کم وابستگی بیمار گونه از سر کمبود محبت پیدا کردم بهش . 

۳  ، ۴ سال به این شکل گذشت کم کم مجبکرم کرد بچه بیاریم ولی خدا را شکر مشکل داشت و زیر نظر دکتر بود 

وقتی ۱۷ سالم بود کم کم بهش شک کردم به من محبت نمیکرد با من حرف نمیزد ولی ساعت ها با دختر خواهرش و زن پسر داییش چت میکرد و خود شیرینی میکرد. منو افسرده کرده بود ولی انتظار داشت بخندم 🖤 

کاربری دست دو نفره .....

من میخاستم برم خونه بابام ولی نمیزاشت از اون طرف ی روز گوشیشو چک کردم دیدم به دختر خواهرش پیام داده گفته اویزون منه ولم نمیکنه خون به جگرم کرده 🖤🖤 

هیچوقتتتتتتت لرزش دستام یادم نمیره هر چقدررر. میخواستم اسکرین بگیرم لرزش دستام اجازه نمیداد یادش ک میفتم قلبم تیکه پباره میشه .... 

چند روز بعد باز گوشیشو چک کردم و فهمیدم داره مستقیم با دختر عمش بهم خیانت میکنه و تا مرحله س ک س هم داره فکر میکنه (البته دختره پا نمیداد این پیگیر بود ) 

ساعت ۲ شب بود اون روز دیگه دستام نلرزید اشکامم نیومد اولش ی خنده عصبی گرفته بودم و به جاش با دختره چت میکردم و میخندیدم مث دیونه ها بعدش گوشیو یواش گذاشتم کنم تو گوشه اتاق نشستم چراغ روشن کردم و تا صب به ی نقطه خیره شدم. شوکه شده بودم ن گریه میکردم ن حرف میزدم ن .... فقط چشام بسته نمیشد قلبم تیر میکشید لرز افتاده بود به بدنم حلقمو در اوردم و دیگه هیچوقتتتتتتتتتت نپوشیدمش 

.... 

۴ ماه بعد

کاربری دست دو نفره .....

طلاق گرفتم با هزار و یک درد ب دری و بدبختی.  تو اون چهار ماه همونجا تو خونش بودم ولی نمیدونست خیانتشو فهمیدم نباید میفهمید مدرک لازم داشتم هیچوقت یادم نمیره ک وقتی ب بدنم دست میزد  کلللل بدنم میلرزید و تعجب میکرد ، هیچوقت یادم نمیره که میومد از پشت بغلم میکرد کلی قلبم تیر میکشید و هر بار ب ی بهونه خودمو از دستش نجات میدادم. خدا را شکر گرم نبود ..... یادم نمیره نفرتی ک بهش داشتم . 

اوایل طلاقم دوباره علاقمو برگردوندم به پسر خالم ی ماهی رفتیم تو رابطه  من روحم داغون بود و وابسته و اون ولم کرد . 

الان ۵ سال گذشته من بعد طلاق درسمو ادامه دادم الان دانشجو ام ، دماغمو عمل کردم تپل شدم خیلی قشنگ شدم اعتماد به نفسم رفته بالا خیلی زیاد توی یک حرفه  ام تقریبا موفقم تو کارم کلی ادم میشناسنم کلی تو اجتماعم کلی خاستگار دارم و احساس خوشبختی دارم چون مستقلم تفریحمو میرم و ... 

ولی .... یه چیزی تو زندگیم کمه.  

احساس ، خنثی شدم ، هررررر چقدر تلاش میکنم کوچیک ترین حسی به کسی نمیتونم داشته باشم اینقدرررر زخمای قبلیم عمیق بوده ک الان با وجودی اصلا بهشون فکر نمیکنم ولی اثرات ناخواداگهش مونده. 

پسر خالم برگشته از خواسته باز با هم اوکی شیم و ب ازدواج ختم شه ، خیلی تلاش میکنه برا رابطمون اما من حس خاصی ندارم. حتی ب پسر خاله ای ک دیوانه وار از ۱۱ سالگی عاشقش بودم چه برسه بقیه پسرا 🖤 

امشب ی تاپیک خیانت دیدم یادم افتاد وگر ن من اینقدر درگیر پیشرفت و اینده و حالمم ک اصلا ب گذشته بها نمیدم خدا را شکر ❤️😊 

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان برای خودتون هست؟ امیدوارم یه روز از این بند رها بشید🤍

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
داستان برای خودتون هست؟ امیدوارم یه روز از این بند رها بشید🤍

بله داستان خودمه اما ۳ ، ۴ ساله فراموشش کردم انگار ولی چ کنم ک ناخوادگاهش هست. 

کاربری دست دو نفره .....