2777
2789
عنوان

پول دیه گرفتن

442 بازدید | 46 پست

من پارسال مادرمو تو تصادف از دست دادم

حالا دیه به من تعلق گرفته که البته هنوز ندادن

از طرفی از این پول متنفرم

از طرفی خیلی بهش احتیاج دارم

عذاب وجدان میگیرم

شما تجربه مشابهی داشتید یا رسیدید اطرافتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه نداشتم ولی بگیر نوش جونت 

از شیر مادر هم حلالتره 

عذاب وجدان هم نداشته باش 

شما اگه پول رو هم نگیری مادر دسته گلت زنده نمیشه 

لا اقل باری از روی دوشت کم شه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

آره شبیهشودیدم تواطرافم .چون بهش خیلی نیازداشتن گرفتن وباهاش جهازخریدن 

ولی واقعاسخته😢

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مشکلی نداره جانم 

خدا مادرتونم رحمت کنه 

دیه حقه از کلام خدا بالاتر که نداریم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

حلاله عزیزم اشکالش چیه 

خدامادرتون وبیامرزه 

درضمن مقداری روبرای مادرت خیرات کن

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بنظرمن که مشکلی نداره ،شرعیه و قانونی

مقداریش رو[به نیابت از مادرتون] یا به خوده مقتول ببخشین اگه میدونین در تنگنا هست ، یا اگه نیست بگیرین بدید به یه کار خیر

که روح ایشونم در ارامش باشن

خداوند روحشون رو شاد کنه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
میدونم حلاله ولی خودم دلم میسوزهمادر جوونم زیر خروار ها خاکه بعد من با پول خونش زندگی کنم😭

عزمزم میدونم سخته اما تو اون پول رو استفاده هم نکنی مادرت برنمیگرده 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40