2777
2789
عنوان

پول دیه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اون کارو حتما میکنم ولی من حتی گوشی ندارم گوشیم خاموش شد دیگه روشن نشد حالا گوشی لازم دارم و پول ...

پول دیه اش رو بیمه میده؟

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

تجربه نداشتم ولی بگیر نوش جونت از شیر مادر هم حلالتره عذاب وجدان هم نداشته باش شما اگه پول رو هم نگی ...

مادرم ناراحت نمیشه یعنی؟

مردم پشت سرم حرف نمی‌زند یا اینکه بی احترامی به مادرم نیست؟

میدونم حلاله ولی خودم دلم میسوزهمادر جوونم زیر خروار ها خاکه بعد من با پول خونش زندگی کنم😭

می‌دونم سخته خدا کمکت کنه ولی خوب نیاز داری به این پول مادرت الان خوشحال میشه که حداقل تو مشکل مالی نداشته باشی خدا به دلت آرامش بده

مادرم ناراحت نمیشه یعنی؟مردم پشت سرم حرف نمی‌زند یا اینکه بی احترامی به مادرم نیست؟

عزیزم مامانت کاملا راضیه،من مادرم حاضرم بمیرم اگر با مردنم گره ای از مشکلات بچه ام باز میشه،باور کن راضیه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مادرم ناراحت نمیشه یعنی؟مردم پشت سرم حرف نمی‌زند یا اینکه بی احترامی به مادرم نیست؟

نه چرا ناراحت شه عزیزم 

اتفاقا تو تو عذاب و سختی مالی باشی ناراحته

مادرت میشد جور دیگه هم فوت کنه . ب این فکر کن که پیمانه ی عمر مادرت پر شده بود . و به‌این طریق فوت شدن 

خدا رحمتشون کنه

حالا پول دیه رو شما بگیری چرا باید مادرت ناراحت بشه؟؟

خودتو بگذار جای ایشون 

من اگه جاشون بودم خوشحال هم میشدم 

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰