2777
2789

دلم توت خاست خیلی ب شوهرم گفتم توجه نکرد گریم گرفته بغض کردم چرا 😢💔

شما اگ چیزی هوس کنید میتونین نخورید بخیالش شید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبارداری ممنوعیت غذایی داشتم اونایی هم که ممنوع نبودن روویارداشتم نتونستم بخورم گریه هم نکردم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من دوشب پیش دلم ازگیل خواست ساعت سه نصف شب نشسته بودم گریه میکردم شوهرم بیدارشد گفت چته دردت گرفته وقتشه بعد گفت نه بابا یکماهت هنوز نیست ترسیده بود گفتم ازگیل میخوام بدبخت به عقلم شک ‌کرد😂😂😂فرداصبحش رفت خرید اومد

من بارداری اولم اصلا نفهمیدم هوس چیه هرکس می‌گفت میگفتم حتما ادا در میارن، ولی سر دومی ی چی دلم میخو ...

اره منم همین حسو دارم اعصابم خورد شده 

الانم رفت برام آورد ولی اصلا دلم نمیخاد بخورم 

من هوس بستنی کرده بودم اونم بستنی خامه ای ی مغازه ای .اشتباه کردم به شوهرم نگفتم.گفتم شب رفتیم خرید میگم بخره.شب رفتیم خرید ی لحظه ازش غافل شدم دیدم از ی جای  دیگه خریده‌.مثل بچه بغض کردم و عصبی شدم و بستنی رو از شیشه انداختم دور 😑😑😑😑قیافه شوهرم اینطور بود 🤨😳😳😳🤐

ششمین کاربری 😒

از نخوردن که آره می‌تونستم نخورم 

بیشتر بهانه گیر شده بودم 

مثلا دوست داشتم همون لحظه بره فلان غذا رو بخره 

اگر تاخیری پیش میومد ناخواسته بغض میکردم 

اما دعوا هم راه نمینداختم.

یه سری تلویزیون داشت آش رشته نشون میداد 

شدیییییید دلم خواست 

کسی هم خونه نبود 

با بغض نگاش میکردم 

دیدم زنگ واحدمون رو زدن

همسایه بالایی نذری آورده بود