2777
2789
عنوان

خانومای باردار شده یه چی هوس کنید گریتون بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
توت پره تو پارکا برو بچین

اخه الان دلم میخاد بهش گفتم ک بره پارکی جایی نرفت 

حالا رفت نمی‌دونم از کجا چید آورد خیلی بی ریختن ازین مدلاش ک‌انگار خار داره چندشم شد نخوردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میتونستم

یادمه من ویارم گوجه سرخ کرده بود ، بعد یکی گفت ضرر داره برای بچه به یه دلیلی ، حالا من مطمئنم نبودم ولی کل اون ۹ ماه دو، سه بار شاید خوردم . با اینکه پر پر میزدم براش انقدر دلم میخواست .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من دوشب پیش دلم ازگیل خواست ساعت سه نصف شب نشسته بودم گریه میکردم شوهرم بیدارشد گفت چته دردت گرفته و ...

پس این بغض من طبیعیه😢😅 خیلی بهم ریختم اصلا نمیفهمه من چقد دلم میخاد😡😤

اره منم همین حسو دارم اعصابم خورد شده الانم رفت برام آورد ولی اصلا دلم نمیخاد بخورم

بخور ولش کن هی تعریف کن هی بگو خودم دلم نمی‌خواد انگار معده م پره ولی نی نی گشنشه هی بگو ی حس عجیبیه آدم خودشم انگار دست خودش نیست و...اینجوری مرد هم می‌فهمه برا بچشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گریه نه اینکه همون لحظه باید حتما می‌خوردم نه ولی فرداش می‌خریدم

اخ من الان میخام سفید بود روی زمین افتاده بود کاش اصلا یه دونه از زمین برمیداشتم 😭😭😭

پس این بغض من طبیعیه😢😅 خیلی بهم ریختم اصلا نمیفهمه من چقد دلم میخاد😡😤

آره بابا زن باردار دل نازکه اینکه دیگه دلتم نمیخواد طبیعیه منم چندروز پیش توت فرنگی خواستم ولی شوهرم دستش خالی بود نتونست بخره بعدش هرچی گفت دلم نرفت طرفش

وای نگو من سربارداری اولم یه جا آش رشته دیدم ولی گیرم نیومد هنوز تودلمه

من سر بارداری اولم انجیر دیدم ب شوهرم گفتم بخر گفت بذار برگردیم می‌خرم بعدش فراموش کرد هنوزم بعد پنج سال ب دلمه

من سر بارداری اولم انجیر دیدم ب شوهرم گفتم بخر گفت بذار برگردیم می‌خرم بعدش فراموش کرد هنوزم بعد پنج ...

خواهرشوهر من بعد ۱۵ سال هنوز میگه یه عروسی رفتم ته دیگش قشنگ بودگیرم نیومد هنوز تودلمه

تاحالا باردار شدی؟

الان باردارم 

اصلا حال شما رو درك نميكنم 

تازه ميرم خونه مادر شوهرم اون احساس ميكنه من بايد هر چى ميبينم بخورم 

به شوهرم ميگم من نميام خانوادت فكر ميكنن وظيفه زن باردار خوردن 

و خيلى چيزا رو هم ميگم ضرر داره براى خودم و بچه نميخورم با اينكه دوست دارم بخورم  

البته توت خيلى خوبه تا ميتونى بخور 

از نخوردن که آره می‌تونستم نخورم بیشتر بهانه گیر شده بودم مثلا دوست داشتم همون لحظه بره فلان غذا رو ...

منم دقیقا مث شمام 

الهی بگردم چقدر خوب منم یه بار قرمه سبزی هوس کرده بودم عجیب بود ک همسایمون آورد یه بارم نون روغنی داشتم بهش فکر میکردم ک ای کاش همسایه ازون نوناش میاورد یهو دیدم شوهرم اومد نون دستش بود گفت همسایه داده