2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاین

61 بازدید | 13 پست

خیلی استرس دارم اول عید ویروس جدید رو گرفتیم هممون درگیر شدیم یکم فروردین

پسرم دو روز تب داشت بعد قطع شد تبش بعد پنج روز دوباره تب کرد بردمش بیمارستان عکس از ریه گرفتن گفتن ریه اش خفیف درگیره گفتن دارو بخوره ده روز کامل خورد خوب بود تا دارو قطع میشه به ابریزش میوفته  دوباره الان یک ماه و12روزه همین داستانه هم پسرم هم دخترم سریع ابریزش میگیرن

امروز پسرم یدونه فقط ازگیل ترش خورد الان دیدم تب کرده دارم دیونه میشم دخترمم فرت فرت ابریزش داره

از وقتی پسرم رفته مهد یسره مریضیم الان از استرس دارم میمیرم چرا پسرم دوباره تب کرده تبش هفته دوم عید قطع شده بود و علائم سرما داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب شدید و پی در پی علامت عفونتهببر متخصص چک کنه

توی مهدشون اصلا رعایت نمیکنن همیشه بچه مریض پذیرش میکنن بچم از اول مهر مریضن تا خوب میشن میره مهد دو روز بعد مریض میشه

فقط دوماه کامل نفرستادمش اون دوماه مریض نشدن وگرنه کل سال مریض بودن

هفته اول فروردین تب داشت الان دوباره تب کردسرمای بچهام اصلا خوب نمیشه

میگم ک ببر متخصص اطفال کلا چک کنه آزمایش و همه چی خیال خودتم راحت میشه

البته ی ویروسه ک از عید اومده درگیر کرده همه رو میگن کروناست بعضیا گارش درگیر میشه بعضیا علایم سرما دارن اما ب نظرم بازم ببر ک مطمئن شی

میگم ک ببر متخصص اطفال کلا چک کنه آزمایش و همه چی خیال خودتم راحت میشهالبته ی ویروسه ک از عید اومده ...

ما همونو گرفتیم اخه یک ماه و ۱۲روز ازش گذشته

میترسم از ازمایش کلا همش فکرم منفی میره حالم بده

منم پسرم میره مهد شرلیط همینه دیگ.خیلیا هم ناقلن و خبر ندارن

چند روزه پیش مادره بچه مریض رو اورده بود مهد مربی تحویلش نگرفت گفت من نمیدونم دارم میرم سر کار بچمو هم نمیتونم ببرم بچشو انداخت رفت

آره میگن لوزه هم اذیت میکنه الانم فصل بهاره و آلرژی

اخه تب ک از الرژی نیست

نمیدونم مریضی قبلیه هنو خوب نشده اخه دارو میخورد خوب شده بود یا دوباره از این بچه ویروس جدید گرفته