2777
2789

میخوام خونه رو تغییر دکوراسیون بدم کلا رنگ رو عوض کنم الان بیشتر چه مدل و رنگایی ترند هست ترجیحا نه خیلی رنگ روشن باشه نه خیلی رنگ تیره 

و اینکه چه برندی مبلمان و سرویس چوبش بهتره ؟ 

فک کنم رنگ چوب

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که مینیمال کرم گرفتم. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اصلا کاری به مد ندارم من ۸ساله ددو دست مبل عوض کردم دوتاشم طوسی تیره و روشن بودن 

الانم میخوایم عوض کنیم بازم طوسی تیره و روشن میگیرم

فقط مدلاش فرق داره 

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

سلام من دیروز رفتم کوتاه دیدن کردم

مدل هما بیشارپسندیدم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فک کنم رنگ چوب

آره رنگ چوب رو خودمم دوست دارم خیلی انرژی خوبی داره به نظرت رو چه سبک مبلمانی میاد فقط اسپرت میشه چون من خونم بیشتر کلاسیک هست و الان مبلمانم مدل زمردی هست و باز هم تغییر بدم احتمال زیاد باز هم کلاسیک بگیرم اما تو رنگ پارچه و اینا موندم نمیدونم چیکار کنم 

الان یه عکس تو سبک مبلمان فعلیم میذارم ببین تو این مدلا چیا میشه انتخاب کرد  

آره رنگ چوب رو خودمم دوست دارم خیلی انرژی خوبی داره به نظرت رو چه سبک مبلمانی میاد فقط اسپرت میشه چو ...

من فرانسوی دوست دارم چون جاگیر هم نیست 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اینایی که چوب طبیعی دارن و رنگ نمیکنندیگه رنگ چوبش متناسب با طرح و پارچت باشه

همون بیشتر رنگ پارچه رو نمیدونم چی باشه و رنگ چوب رو هم خوشم میاد اما به نظر برا مدلای اسپرت خوبه من مدلای کلاسیک باید بگیرم