2777
2789

چه طرز صحبته!

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر انشاالله بسلامتی بغلش می‌کنی و با پاقدمش هم و غمت برطرف میشه دلت پر از شادی میشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

انسالاه زایمان خوبی داشته باشی بچه خوش قدم باشه دنیات عوض بشه هر روزی که نفس میکشی شکر کنی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

نه هیچ دعای دیگه ای نمی‌خوام همین خوبه

نگو این حرفو کفره دختر خوب

تو ک‌به فکر مرگت بودی بچه نمیاوردی

اون بچه مادر میخاد نه نامادری 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

چرا همچین دعای بدی کنمدعا میکنم با دلخوش بچه تو بغل کنی و خوشبخترین باشی گلماین حرفو نزن🥺💞

نه من با زنده موندن دیگه خوشبخت نمیشم، شاید با مردنم بچه م زندگی بهتری داشته باشه حداقل مادر افسرده و داغون نداره حداقل چشماش هیچ دعوایی نمی‌بینه، آخه دختره دخترم حساس تره