2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسک خفیف دارم دارو نداد فقط گفت مواظب باش هیچی عزیزم چیزهایی سنگین بلند نمیکنم ولی خوب گاهی وقت ها درد می‌کنه کمرم زیاد بشینم کرم به شدت درد داره یا وسایل سنگین بلند کنم 

سلام چه قرص هایی می خورید ؟ چه کارهایی واسه دیسکتون کردید؟

دیکلوفناک می‌خوردم وقتی درد داشتم ، یه قطره هم بود ام‌سی باریج بود ، کمرم چرب میکردم. یه مدتم باشگاه رفتم و مراعات کمرم کردم هنوزم رعایت میکنم ، کفش پاشنه دارم نمیپوشم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨