2777
2789
عنوان

شهرکرد برای زندگی چطوره

1312 بازدید | 61 پست

برای یک خوزستانی

ابوهوا امکانات هزینه خانه بازار اخلاق مردم رسم و رسوم هاشون 

هرچی میدونید بگید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

اگه لر باشید خوبه.

فارس هستم 

چه شهری پیشنهاد میدین 

دور از حاشیه ترجیحا شلوغ نباشه ابو هوای خنک با مردم خوب

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شهر برای مهاجرت پیشنهاد بدین لطفا 🥺⁉️⁉️⁉️

نیست کسی؟

بنظرم برای غریبه ها سخته 

من چهارسال اونجا درس خوندم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

تهران . قم . مشهد .

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بنظرم برای غریبه ها سخته من چهارسال اونجا درس خوندم

عه سلام عزیزم 😍😍❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عه سلام عزیزم 😍😍❤️

سلام رفیق قدیمی 🌸😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
بنظرم برای غریبه ها سخته من چهارسال اونجا درس خوندم

چه شهری خوبه ک ازم دور هم نباشه خیلی

شیراز شنیدم خیای شلوغ شده قبلا انتخابم بود الان حس میکنم داره مث تهران میشه

سلام رفیق قدیمی 🌸😍

باورم نمیشد اول چه قدر خوب که توی این تایپک دیدمت عزیرم😍😍❤️ پر از حس خوبی 💕 

شهرکرد آب و هوای خوبی داره. برای دانشگاه میخوای یا شغل و کار؟

زندگی برا باقی عمر اینده 

اب وهواش که خوبه ،شهرکوچیک و بدونه هاشیه هست ، تحقیق کن اگه امنیت داره برو ،سه روز برو وضعیت امنیت ب ...

نمیدونم واقعا چه شهری بهتره

تهران . قم . مشهد .

تهران ک اصلااا 

بیرجند اطلاع داری از هزینه خونه و ابوهوا و مردمش؟