2777
2789
عنوان

شهرکرد برای زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 61 پست
مرسی که جواب دادی

خواهش میکنم

امیدوارم به ارزوها و اهدافت زودی برسی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته..درسته..حرز چیه راستیممنون که جواب دادی..

حرز یه نوع دعاس ک چشم زخم انرژی منفی انرژی شیطانی و اجنه و ازت دور میکنه و گره خیلی از مشکلاتتو رفع میکنه ک معروف ترینش حرز امام جواد هست میبندن به بازوی دست راست یا اویز گردن ، نباید ازت دور باشه نمازشم باید بدی برات بخونن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

خواهش میکنم 

حالت بهتر میشه 

امیدتو از دست نده 

یه کاری رو شروع کن و مشغول شو برات گزینه ی خوبیه

شما روانشناس هستین ؟ کاربریتون نوشته 

رشته ی خوبیه 

فارس هستم چه شهری پیشنهاد میدین دور از حاشیه ترجیحا شلوغ نباشه ابو هوای خنک با مردم خوب

بیا فولادشهر.‌شهرکردیا بیشتر اصفهان میان

التماس یه صلوات برای سلامتی یه عزیزدل.عروسک چینی های نی نی سایت

عزیزم اگه خودت کمی لر باشی که کلا حله ولی مگه چجوریه که هر جا دلت بخواد بری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خواهش میکنم حالت بهتر میشه امیدتو از دست نده یه کاری رو شروع کن و مشغول شو برات گزینه ی خوبیه

میشه ب منم بگین حست چیه کی از تنهایی درمیام خیلی برام مهمه چون واقعا دارم دیونه میشم

خدایا سپاسگزارم  
ار ولی ادامه ندادم

چرا؟ منم دوس دارم رشتشو بخونم دانشگاه

سخته ؟

بیرجند خیلی گرمه شهرش کویریه، مردمش خون گرمن شنیدم

وای پس چه شهری هس هم خنک باشه هم مردماش خوب باشن