2777
2789

من چند روز پیش پدر بزرگم فوت شده .دیشب خواب دیدم برادرم یک مار سفید گرفته داخل شیشه کرده من شیشه رو ازش گرفتم پرت کردم مار اومد بیرون ولی کاری به ما نداشت و حتی مادرم ندیدش و سر مار لای در گیر کرد و مرد بعد داداشم پوستشو کند و مار رو خورد کرد و داد به من ک باهاش غذا درست کنم

مار نشان دشمنه دشمنی که زیاد براتون درد سر نداره رو ازار میدید

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خیلی خواب دیدم 

نمیدونم تعبیری ک میکنم درسته یا ن

ولی مار اگه آسیبی نزنه پس بد نیست 

و اگه مار رو کشته احتمالا نشونه رفع بلا هست و خوردنش هم ممکنه بخاطر همین باشه ک خطر رفع شده باشه یا نشونه چیز خوب 

چون تو واقعیت هم خوردن پوست مار باعث دفع بیماریه

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

شب قبلشم من با برادرم بحثم شده بود ک این خوابو دیدم و مارمولکایی ک گرفتع بود هم زرد رنگ بودن چسبیده ...

این ممکنه ب خاطر مشکلات یا ناراحتی ها باشه که تو خواب ب این صورت دیدی 

هر خوابی بسته به شرایط تعابیر مختلفی داره 

اما درست ترین تعبیر برای خواب شما خیره .

مار سفید نماد چیز های مختلفی هست برعکس مار سیاه که خیلی بده اما مار سفید تو خواب شما نماد ثروته .

قصد غذا درست کردن با مار هم عالیه یعنی موفقیت و ثروت .

اصلا خواب بدی نیست خیره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من خیلی خواب دیدم نمیدونم تعبیری ک میکنم درسته یا نولی مار اگه آسیبی نزنه پس بد نیست و اگه مار ...

دشمن ک خیلی داریم شاید 

چون خیلیم از این دشمنی حرص خوردم این مدت

دشمن ک خیلی داریم شاید چون خیلیم از این دشمنی حرص خوردم این مدت

صدقه بده 

آیت الکرسی بخون و حمد و توحید 

و به پرنده ها غذا بده ان‌شالله چشم حسود ب دوره..