2777
2789

کل روز همراه مادر تو بیمارستان بودم الان دراز کشیدم رو مبل و بادوم زمینی میخورم و حتی حال ندارم برم بخوابم

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان زبان آیلتس دارم اما هیچی نمیخونم واقعا متاسفم برای خودم 

آخه حسش نیست دارم به بدبختیم و این که بینیمو ترمیم کنم درست میشه یا نه فکر میکنم و به اینکه کاش هنوز عملش نکرده بودم 

حالم خیلی خیلی گذفته

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

آلوچه میخورم

منم میخوام

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
پسر داشتن سخته؟

کمی فراتر از سخت

این طالبی نیست قربونت برم؟😂😂

وایی😂🤕

آقا نبود خو این شبیه ش بود قبول کنین🥺😂

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

الهی بگردم😂🧡نههه باید آلوچه باشه حتما😌

خدانکنه عزیزدلم🥺💛

بزار بگردم ببینم هس🥺😂

بیا🫒 یکم شبیه🤣

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خدانکنه عزیزدلم🥺💛بزار بگردم ببینم هس🥺😂بیا🫒 یکم شبیه🤣

آفرین این بیشتر شبیه

ولی اینم فکر کنم زیتونه😂

الان باید فرار کنم فکر کنم بیفتی دنبالم دیگه😂🏃‍♀️

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)