2777
2789

از اینا که چالش میزارن پسره گزارشگر به یه بچه ۱۴ ساله گفت تو رابطه ای ؟گفت اره دو تا دوست دختر دارم یه شوگر مامی بعد گفت زنگ بزن ازش پول بخواه زنگ زد گفت عزیزم شب میام پیشت ، ۵ تومن داری برام بزنی شوگر مامی گفت باشه 

وای تعجب کردم 

یعنی چییییی؟؟؟؟ بچه ۱۴ سالللللهههه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هماهنگ شدست چقدر ساده اید 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بابا این فیلم ها همشووووون الکیه 

خودشون فیلم بازی میکنن که ویو بگیرن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عواقب اینستا و این چرت و پرتاست بخدا

هرکیو میبینی یکی شوگر داره یکی سیچوییشن شیپ داره یکی فاب یکی رل یکی همجنسگرا(منظورم از همجنسگرا که گفتم الان اونایین که تحت تاثیر جو قرار میگیرن)

اینا ساختگی برای فالور واقعا انقدر زودباور و ساده ایید ؟

اینارو میسازن برای فالور گرفتن و پول ،

اینستا برای شماها سرگرمی و وقت تلف کردن .برای بلاگرا و پیجها و شاخهای مجازی بخاطر فالور و پوووول و یوتیوب و تبلیغات 

چرا انقدر مردم ساده لوحی داریم 

کی‌واقعیت و ذات ادمارو میشناسید 

اونا برای سرگرمی استوری و پست نمیزارن برای پول همش 

تمام فعالیتهای اینستا برای خر کردن مرد ساده لوح و پول به جیب زدنه 

مخصوصا پیجهایی که خارج کشورن میخوان از کنار مرد ساده لوح در سختی تحریم پول به جیی بزنن

مامانش نبود ؟ شاید قپی اومد بچه ۱۴ ساله با جارو و لنگه دمپایی...

نه بابا ساختگی بوده آخه بچه ۱۴ ساله 

همش یه لوبیا داره چجور میخواد سه نفر اونم یه شوووووگر رو راضی کنه 

ببخشید خیلی بد گفتم 😐😐

اینا فیلمنامه دارن بابا😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

نه بابا ساختگی بوده آخه بچه ۱۴ ساله همش یه لوبیا داره چجور میخواد سه نفر اونم یه شوووووگر رو راضی کن ...

هسته خرما🚶🏻‍♀️

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡