2777
2789

کسی بوده پایین تنه لاغر داشته باشه.و با بدنسازی تونسته حجم نسبتا زیادی به پایین تنه بده ؟

عرض چند ماه به نتیجه دلخواه رسیدین ؟

و این که تغذیتون چطوری بوده مثلا مکمل قرص یا پودر پروتئین هم استفاده کردین ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته بدونید که پودر ها بیشتر فیک هستن و اصل قیمتش بالاست

من کلن دوست ندارم مکمل استفاده کنم چون هورمونی هستن ولی برام سواله اینا که خوب حجم میگیرن با ورزشه فقط یا مکمل هم استفاده میکنن 

ببین منظورم اون مکمل نیست یه مکمل هایی هستن که پروتین دارن خب پروتین هم برای ورزشکار لازمه و عضله سازی میشه کلا ورزش اندام رو قشنگ میکنه و هیچ کس نشده ورزش کنه اندامش بد بشه 

معمولا با پودر پیش برن خیلی بهتره دیگه اگر کلا لاغری که بعد از برنامه مقدماتی بهتون حجم میدن ولی اگر ...

من نه لاغرم نه چاق بالا تنه و پایین تنه هم تقریبا تناسب دارن باهم فقط پاهام دوسدارم پر شه چون ظریفه 

قبلا بدنسازی کار کردم عرض ۴ ماه خوب پیش رفتم ولی نتونستم ادامه بدم اون موقع زایمان نکرده بودم الان بعد زایمان شکم و پهلو آوردم که خیلی اذیت کننده هست برام بخصوص پهلو 

و این که دوسدارم رون هام و ساق پاهام زیاد حجم بگیره 

ببین منظورم اون مکمل نیست یه مکمل هایی هستن که پروتین دارن خب پروتین هم برای ورزشکار لازمه و عضله سا ...

اره پروتئین تنها باشه خوبه ولی اکثرن هورمون تستوسترون دارن که عضله ها حجم بیشتر بگیره 

اره قشنگ میشه ولی دوسدارم پاهام حجم خوبی بگیره شکم و پهلو کامل آب بشه مثل قبل کمرم باریک بشه