2821
2789
عنوان

روحم خسته است کمک

81 بازدید | 12 پست

میخوام اروم شم حالم بده حوصله دخترمو خواهرشوهرمو همسرمم ندارم تنها امیدم همینجاست یه چیزی بگین تو رو خدا حالمو خوب کنه 

انگار دویست کیلو وزنه روم افتاده 

چی کار کنم 

کاملا درک میکنم منم آنقدر حالم بد بوده که حوصله هیچکس رو نداشتم همکلاسی های دانشگاه برام غیر قابل تحمل بودن و حالم خیلی بده بود ولی خیلی دعا کردم از خدا خواستم آرومم کنه بهم کمک کنه تحمل کنم هنوزم دارم دعا می کنم امیدوارم ان شاء الله حال شما هم خوب بشه 

مگه از چی ناراحت هستید؟یکم صحبت کنید خالی می‌شید

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاملا درک میکنم منم آنقدر حالم بد بوده که حوصله هیچکس رو نداشتم همکلاسی های دانشگاه برام غیر قابل تح ...

خیلی چیزا ،اخه بچه های اینجا از چیزایی که من ناراحتم شاید بدشون بیاد واسه همین نگفتم یه قسمتش یه پست قبلیم بر میگرده یه بخش دیگع اش استرس وضعیت مالی و بخش مهمترش ،یه هاپو دیدم ول کردن تو خیابون رفتن ،گریه میکرد دنبال صاحبش دلم ترکید اون لحظه

مرسی عزیزم الان ؟

میتونی از ۲۲ دقیقه دگ بخونی.

چراع اتاقتم خاموش کن.

آنقدر حالت خوب میشه اشک بریز ب دامن خدا.

من زندگیم خیللللی سختی دارم و فقط با تمازشب آرامش میگیرم.

ببین اعمال نماز وتر رو هر کدوم ک تونستی انجام بده اصلا خودتو اذیت نکن بابت اعمالش ک خسته بشی‌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز