بچم شیر ar میخوره از شیرش تو شهرمون پیدا نمیشه خیلی سخت گاها حتی مجبور میشم زنگ میزنم خانوادم از تهران برام میخرن میفرستن دیگه خودش مصرف شیرش بالاس الان دختر خواهرشوهرمم تا شیر بچمو میبینه نصف قوطیو خالی میکنه تو کاسه میخوره گاها میبینم دور از چشمم میریزن تو نایلن ببره خونشون امروز از خونمون رفتنی قوطی جدید باز کردم پسرمم کلا دوبار شیر خورد الان میبینم پیمانه ته قوطیه خالیه چندین سریم ب شوخی گفتم براش شیر معمولی نان اینا فراوونه بخر بزار بخوره اصلا ب روی خودشون نمیارن نمیدونم دیگه چیکار کنم بچه خودش هیچ خود مادرش نصف قوطیو قشنگ خالی میکنه
واقعا اعصابم خور.د شد چون شیر بچه خودمم به زور پیدا میشه چطور دلت میاد شیرو بدی بخورن بعد بچت گرسنه بمونه
واقعا که بعضیاتون خیلی..
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
بابا باز شیرش یچیز عادی بود فراوان بود یا قیمتش کم بود میگفتم عب نداره خوشش میاد. بخدا پیدا نمیکنیم سهمیه اش فقط ۴. ۵ تا میدن با اینکه باید ۱۰ تا بدن نمیدن بقیشو ازاد میگیریم