2777
2789

تا بگم که ....

جای نقطه چین رو با یه اعتراف پر کن😍🌠🧡

این یه چالشه😅

به نام خدا

خودم:

من از یکی از خواستگار هام خوشم اومده😂

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

یکی بلندشه برای من چایی بریزه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه ایشالا خوب باشه برسی بهش خوشبخت باشی

تا بگم ک امروز خیلی چهره م زیبا شده بود نمیدونم چرا ناز شده بودم امروز خخخ

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مبارکه ایشالا خوب باشه برسی بهش خوشبخت باشیتا بگم ک امروز خیلی چهره م زیبا شده بود نمیدونم چرا ناز ش ...

😂😂

ممنون🥰

ولی خوب من خواستگارم فقط یه نخ داده بود

منم چند تا سوتی دادم

فکر کنم قهر کرد

الان یک سال و نیمه که نیومده🙂

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

😂😂ممنون🥰ولی خوب من خواستگارم فقط یه نخ داده بودمنم چند تا سوتی دادمفکر کنم قهر کردالان یک سال و ن ...

ایشالا ک خیره 

نقدا‌ رو بچسب نسیه ها رو ول کن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ایشالا ک خیره نقدا‌ رو بچسب نسیه ها رو ول کن

😂😂

ممنون ولی نگاهش چسبیده به مخم🥺

کاری که واسم کرد

اینکه به خاطر من چه حرف‌هایی زد همه حرفهاش تو ذهنمه🥲

ای کاش میشد همون میخواست منو و اوکی میشد همه چی

نمی‌دونم

هروقت خواستم برم سمت یه خواستگار دیگم

چیزی نگذشت که دوباره برگشتم

یا اونا نخواستند یا من پشیمون شدم

نمی‌دونم

ایشالا هرچی خدا صلاح بدونه پیش بیاد حالا هرچی که خدا بخواد بشه🙏💐

😂😂ممنون ولی نگاهش چسبیده به مخم🥺کاری که واسم کرداینکه به خاطر من چه حرف‌هایی زد همه حرفهاش تو ذهن ...

بهشون فک نکنی از یادت میرن

دیدی خیلی وقتا ب چیزایی ک میخوای میرسی ولی میفهمی که به درد نمیخورد 

ایشالا بهترین مصلحت خدا برای همه مون و دلامونم راضی باشه 

بهشون فک نکنی از یادت میرندیدی خیلی وقتا ب چیزایی ک میخوای میرسی ولی میفهمی که به درد نمیخورد ایشالا ...

متشکرم🙏💐

آره خودمم نمی‌دونم

من بیشتر به خاطر علاقه اون علاقمند شدم وگرنه به خودی خود خوب شناخت زیادی نداشتم

نمی‌دونم ولی می‌دونم اینقدر حسم زیاده که اگه برم هم به خاطر نخواستن ایشونه نه خواست خودم🥲