2777
2789
عنوان

بنظرتون به دوستم بگم پول نیومده حسابم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
يه پيغام بده ايرادي نداره،بگو يه اسكرين شات ميفرستي ببينم شماره حساب رو اشتباه وارد نكرده باشي؟ چون ...

دقیقا اشتباه کردم 

دیگه کارت نمیذارم میگم پول ندارم

اینم حس میکنم یجوریه😂از خودم انتظار نداشتم نتونم حرفمو بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منظورم همین

ببين اوني كه بايد خجالت بكشه شما نيستي، براي خواستن پول خودت خجالت نكش، خيلي با اعتماد به نفس و راحت هميني كه من گفتم رو بنويس، شايد واقعا اشتباه واريز كرده

يه پيغام بده ايرادي نداره،بگو يه اسكرين شات ميفرستي ببينم شماره حساب رو اشتباه وارد نكرده باشي؟ چون ...

بهش بگم سلام چطوری عزیزم

فلانی پول واریز کرده بودی؟شماره حساب درست زده بودی؟چون حسابم نیومد

بهش بگم سلام چطوری عزیزمفلانی پول واریز کرده بودی؟شماره حساب درست زده بودی؟چون حسابم نیومد

آره سلام و حالت چطوره و چقدر اون روز خوش گذشت و اينا

قرار بود هر كي سهمش رو به حساب من واريز كنه و ديدم پولي از طرف شما واريز نشده گفتم قطعا فراموش كردي يا شايد شماره رو گم كردي

اين شماره كارتم ……

قربانت و اينا