2777
2789

دیوونه هستن!! توروخدا تا آخر بخونید حرف الکی نزنید متعصبای گرامی 

آدم می‌ره بازار باید فقط نگا کنه 

می‌ره شهربازی یا هرجای دیگه 

آخه چرا اینجوریه 😭😭😭

کنکور که صبح بود عصر با دوستم رفتیم بازار یکم حالمون عوض بشه اون هی خرید میکرد من باید نگا میکردم 

آخرش دو تا لاک خریدم  بابام هی می‌گفت الکی خرج نکنی  💔 من موندم تو این زندگی چی حقمه !!  حتی اگه به رسته خوب قبول بشم باید چند سال درس بخونم یعنی قراره بهترین سال های زندگیم همش تو حسرت باشم 

حالا ما ۳تا خواهر برادریم توروخدا اگه ندارید بچه نیارید مثل من همش باید حسرت بخوره 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

ی شغل خوب و مناسب داشته باش تو‌ دانشجویی حتما 

تا این دورانت تموم شه ایشالا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله شاغل میشی هرچی دوس داری میخری من وقتی شاغل شدم تا قرون آخر حقوقمو خرج میکردم خیلی لذت‌بخش بود تقریبا عقده هام خالی شده بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من چی بگم ک شوهرم داره ولی خرج نمیکنه اتفاقا الان براش ی کلیپ فرستادم ک محتواش این بود ی زن رو ب جرم اینکه زن توئه نباید گدا فرضش کنی و بابت ی بسته اینترنت و اینا همش ازت گدایی کنه فکر می‌کنی چی جواب داد هیچی فقط لایک کرد 🥲

چی بگم

مثلا پول دارم برا بچم بستنی بخرم ولی نمیتونم 

ولی خب باز پولداری خوبه 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

هنوز کوچیکی نمی فهمی 

هنوز پول به دست نیاوردی تو پول وقتی قلت بخوری ولی نتونی سلامتی بچت به دست بیاری یا حتی خودتو اون وقت به حرف من میرسی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

موافقم

پول همه چیزه

تو بدترین مریضیو داشته باشه وقتی پول داشته باشی اصلا سختت نیست

حتی فلج باشی پول میدی بهترین مراقبت ازت میکنن

هرکس میگه پول همه چیز نیست چرت میگه فقط میخواد دل خودشو آروم کنه

ی شغل خوب و مناسب داشته باش تو‌ دانشجویی حتما تا این دورانت تموم شه ایشالا

نمیزارن دوست عزیز همین بزور راضی کردم بزارن برم با دوستم 

بعدشم تو شهری که من هستم بخوای بری تو رستوران با ۶ ساعت کار ۳ میلیون نفر میکنن کف دستم آخرش خیری نمی‌بینم همش یا سرکارم یا دانشگاه  بازم مرگ بهتره از این زندگی 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
انشالله شاغل میشی هرچی دوس داری میخری من وقتی شاغل شدم تا قرون آخر حقوقمو خرج میکردم خیلی لذت‌بخش بو ...

نمیزارن خانواده ام امروز بزور و با گریه گذاشتن برم 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

پول به تنهایی کافی نیس

من به شخصه به این رسیدم 

از بچگی مشکل مالی نداشتم و خیلی همه چی خوب بود

ولی تو بهترین سفرها هم مامان و بابام دعوا میکردن

سر هم دیگه منت میذاشتن

هربار که میومدم از مدرسه خونه یه ادم غریبه درو باز میکرد یا مامانم سر کار بود یا قهر کرده بود رفته بود

بابام هم یه آدمی بود که وسواس فکری داشت و قرص میخورد چون خودشم داروساز بود خیلی راحت بدترین قرص هارو میخورد حالی به حالی بود 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍