2777
2789
عنوان

مطمئن شدم اونایی که میگن پول حال خوب نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست
من چی بگم ک شوهرم داره ولی خرج نمیکنه اتفاقا الان براش ی کلیپ فرستادم ک محتواش این بود ی زن رو ب جرم ...

خب همون لایکم خوبه ، تغییر دادن تدریجیه، بازم براش ازین چیزا بفرست بنظرم البته با فاصله 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز کوچیکی نمی فهمی هنوز پول به دست نیاوردی تو پول وقتی قلت بخوری ولی نتونی سلامتی بچت به دست بیاری ...

مریضی برای همه هست ! 

فکر نمیکنی اونی که پول داره میتونه بهتر به بچش برسه

تا اونی که حتی نداره یه دکتر خوب ببره !؟

من آدم میشناسم تومور داشت 

۵۰۰ تومن پول و سکه داد الان سالم و سر حاله 

حالا اگه پول نداشت باید زجر می‌کشید تا بمیره

همش میگن سلامتی، اما اگه مریض باشی و پول هم نداشته باشی چی؟ چقدر آدم مریض به خاطر بی پولی و ندادن هزینه ی درمان این چند ساله مردن.

واقعاً چرت میگن پول خوشبختی نمیاره.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

هنوز کوچیکی نمی فهمی هنوز پول به دست نیاوردی تو پول وقتی قلت بخوری ولی نتونی سلامتی بچت به دست بیاری ...

مگه هرکس دستش به دهنش میرسه قراره مریض بشه 

من خودم مریضم !! با این وضعیت روحیم هی داره بدتر میشه حالا شما پول تاثیر نداره

یه کنکوری خسته ))💔🥲
نمیزارن دوست عزیز همین بزور راضی کردم بزارن برم با دوستم بعدشم تو شهری که من هستم بخوای بری تو رست ...

ببین همون سه تومن انقد بهت بچسبه ک نگو

کارای دیگ رو امتحان کن مث فروشندگی و ...

نقاشی یاد بگیر بفروش کیف چرم بدوز بفروش و...

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

مریضی برای همه هست ! فکر نمیکنی اونی که پول داره میتونه بهتر به بچش برسهتا اونی که حتی نداره یه دکتر ...

من موندم این چه استدلالی هست میگن انگار قانونه هرکس پولداره سرطان بگیره 🫤

یه کنکوری خسته ))💔🥲
پول به تنهایی کافی نیسمن به شخصه به این رسیدم از بچگی مشکل مالی نداشتم و خیلی همه چی خوب بودولی تو ب ...

عزیز خانواده منم باهم دعوا دارن ولی قیمت بدش هم اینه پول نداریم .. این حتی تو روحیه داداش کوچکم تاثیر گذاشته چه برسه به من 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
ببین همون سه تومن انقد بهت بچسبه ک نگوکارای دیگ رو امتحان کن مث فروشندگی و ...نقاشی یاد بگیر بفروش ک ...

خب کل جوونیم باید سرکار باشم چی میفهمم ازش 

یه کنکوری خسته ))💔🥲
خب کل جوونیم باید سرکار باشم چی میفهمم ازش

تا درست تموم شه سخته بعدش با رشته ت میری دانشگاه 

ببین اگ زندگی رو سیاه ببینی فقط ب سیاه تر شدنش کمک میشه 

امیدوار باش از همین ک هست لذت ببر از همون دو تا لاک ک خریدی مثلا