2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کاری کنید گریه م بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 145 پست
ببین یک چیزی که کاملا تو همین نی نی سایت متوجه شدم هر خانمی که همون دفعه اول شوهرش نامزدش روش دست بل ...

دفعه اول با آب‌جوش منو سوزوند 

به عمم که مادرشوهرم گفتم اونم خندید گفت باشه 

نمی دونی تمام پام تاول زده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو ایران دختر ازدواج کنه مامان و بابا دیگه بچه ای ندارن😐

هووم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ادب داشته باش،خب ب من چه من خواستم کمکش کنم اگه سر به زیر باشه کتک نمیخوره،حالا تو پرش کن بره دوباره ...

اگه سر به زیر باشه کتک نمیخوره؟؟؟؟

همین جمله ت کافیه بفهمیم از اونایی هستی که یقیناً کتک خوردن خانما خیلی عادی و رایجه تو خانواده و فامیلشون

متاسفم واقعاً

این خانمی که معتقده استارتر بخاطر زبون درازی کتک خورده و باید سر به زیر و مطیع باشه تا کتک نخوره

افکارش هنوز تو اندرونیای قاجار سیر میکنه 

خدا رحم کنه به نسلی که از دامن همچین خانمایی وارد جامعه میشن

خب تو ک میبینی اینجوریه چرا پا رو دمش میذاری؟حتما قلدری کردی اونم گرفته زدت

وای شوهر اسی اینجاست راست میگی ها هر زنی هر حرفی حتی اگر حقش رو خواست مرده حق داره بزنتش افرین بهت بیایید مدال این طرفدار زن تو سری خور و کتک خور رو بدین بره 

تازه اگرم وسط این کتک خوردنا افتاد مرد یا یجایی ناقص شده خود اسی به عنوان یک زن غلط کرده که پا رو دم شوهر عزیز با تعادل روانی خیلی خوب گذاشته صبر کن اینم مدالت🏅

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من فقط ۲۲ سالمه ۵۰ کیلو م نمی دونم جوری میزد که خودش میگفت تا حالا کسی رو اینجوری نزدم

این دفعه برو وقتی خونه نیست عفد نامه و مدارک هویتیتو فایم کن زیر پله.. دفعه بعد کتکت زد یواشکی برو بیرون و زنگ بزن پلیس بیاد صورتجلسه کنه و بگو امنیت جانی ندارم. میبرنت جای امن. و سریع بیفت دنبال مهریه گرفتن. نتونه بده بگو باید طلاق بدی. خانواده ت قبول نکردن؛ برو پانسبون و برو سرکار ـمگه حتما یاید حمایت خانواده داشته باشی تا از اون جهنم نجات پیدا کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمی دونی چجوری زد تو کمرم حس کردم نفسم بند اومدشوهرمن خیلی عوضی من ۲۲ سالمه تا حالا به زور دو تا بچه ...

من جات باشم میرم پزشکی قانونی برگه میگیرم بجای اینکه گریه کنم میترسونمش تا دیگه تکرار نکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕