2777
2789
عنوان

دمنوش خوردم باردارم

68 بازدید | 13 پست

سرماخوردگی دارم ،هفته ۱۷   ام 

نصف لیوان آب جوش و نصف لیوان کاکوتی ریختم 

۴ تا قلپ خوردم دیگه نخوردم 

آبلیمو عسل هم زیاد میخورم 

ممکنه سقط بشه خدای نکرده؟

الان حس درد و تیر کشیدن دارم زیر دلم سمت راست 

خیلی نگرانم

دکتر به من میگفت عسل هم نخور نمیدونم چرا 

گفت آب جوش ابلیمو

من کرونای شدید گرفتم یک ذره دمنوش یا یک دونه قرص نخوردم

حتی نرفتم دکتر گفتم اینا بلد نیستن یچی میدن بچم سقط میشه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله ک چیزی نمیشه ..ولی دیگه هیچی نخور حتی اگه ۱۰۰تا سند اوردن ک مجازه ..من خودم چن روز پیش بد س ...

حتما عزیزم 

امروز دکتر رفتم استامینوفن و آموکسی سیلین داد اونم نخورم؟

گلوم عفونت و التهاب داره بدنم یکم حرارت داره و‌سردرد و بدن درد حالتای سرماخوردگی

عین خودمی..من نخوردم چیزی ولی خب دکتر تو داده دوس داری ی کم بخور...من شیر داغ خوردمو پرتقال همین ..پرتقال روزی ۱۰تا میخوردم ..ببین اگه سرفه میکنی اب نمک قرقره کن ..میگن دیفین هیدرامینم با اب قاطی کنی قرقره کنی خوبه فقط حواست باشه ی ذره هم قورتش ندی

نترس انشاءالله که چیزی نمیشه عزیزم. اما سعی کن بدون مشورت با دکترت سرخود چیزی نخوری. عسل خوبه اما سعی کن زیادی نخوری...

اگه سرماخوردگیتم شدیده و احساس میکنی عفونت داری، حتما برو دکتر، بهت داروهای مجاز میده که عفونتت زودتر از بین بره.

گلوم عفونت و التهاب داره بدنم یکم حرارت داره و‌سردرد و بدن درد حالتای سرماخوردگی

عزیزم استامینوفن و آموکسی سیلین جزء داروهای مجاز در بارداری هستن. البته نباید زیاد از حد مصرف بشن...

اگه عفونت و تب داری حتما داروهات رو مصرف کن. چون عفونت میتونه خدائی نکرده مشکلات جدیتری برات به وجود بیاره...

منم تو ماه دوم شدیدا سرما خوردم و وقتی رفتم پیش دکترم گفت حتما باید آموکسی سیلین استفاده کنی تا عفونت بدنت از بین بره وگرنه عفونت زیاد روی جنین اثر بدی میزاره. منتهی جای هر ۶ یا ۸ ساعت بهم گفت هر ۱۲ ساعت یه دونه بخور...