2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل سایت شام چی دارین😍کلی عکس بهار😍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 11234 بازدید | 168 پست
سلام جونم💝داشتم دسته گل درست میکردم برای فردا،، کیکم گذاشتم توی فره،،یه کیک تکی کوچکم برای نفس بعدش ...

ایجااانم‌ روزتون مبارک 🥰😍🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به بازم تاپیکای بهارگلی😍نوش جونتون عزیزم❤️غذای موردعلاقه منو دارید😁من که هنوز تصمیم نگرفتم و ال ...

فداتشممم قلبممم😍😍❤️❤️

مرسی خوشگلمممم😍😍❤️❤️

عزیزممم💚💚😍😍

هرچی خوردی نوش جونت قشنگم 💚💚

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کوکوسبزی😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ایجااانم‌ روزتون مبارک 🥰😍🥰

عزیزممم،،قربونت مهربون ممنونم،،من دیگه بازنشسته 16سالم😄💔ولی باز کادو و زنگ میزنن و شرمندم میکنن،، زنده باشی ممنون💕💕💕

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
[QUOTE=380819761]یه ظرف خوشگل هم خریدم که میخوام یه غذای قشنگ بعدا درست کنم داخلش بذارم و بعد عکس بگ ...

مرسی قلب من😍😍😍💚💚💚🌸🌸🌸😘😘😘❤️❤️❤️💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂

سلام جونم💝داشتم دسته گل درست میکردم برای فردا،، کیکم گذاشتم توی فره،،یه کیک تکی کوچکم برای نفس بعدش ...

سلام از من عزیزدلممم😍😍😘😘

وای خدا چه قشنگ درست کردی 😍😍

تو واقعا هنرمندی 😍😍

به نفس بگو دیگه داره بهت حسودیم میشهههه هاااا🤣🤣🤣🫣🫣🫣😘😘😘😘

ما عاشق مامانت شدیمممممم مال ماعه🫣🫣😅😅😍😍💋💋❤️❤️❤️😘😘😘

ای جانمممم کیف کردم😍😍😍😍

از چشم بد دور باشید قلبای منید❤️😘😍😍😍💚💚😘😘💋💋💋🫂🫂🫂💚💚💚🌸🌸💙💙💕💕💕💖💖🩷🩷🩷💜💜💜💜💜💜

فداتشممم قلبممم😍😍❤️❤️مرسی خوشگلمممم😍😍❤️❤️عزیزممم💚💚😍😍هرچی خوردی نوش جونت قشنگم 💚💚

قربون محبتت عزیزدلم😘❤️❤️💕

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزی💚💚💚

شما بیشتر😍😍🫂🫂

روزت مبارک قلب من هزارساله بشی و همیشه سالم و سلامت بالا سر خانواده و پیش ما باشی😍😍😍💜💜💜😘😘🩷🩷🩷💖💖💖💕💕💕💙💙🌸🌸🌸💚💚💚😘😘😘❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂