2777
2789

۲۰ سالمه تخت تختم هیچی ندارم در صورتی ک سوتین هم اندازم پیدا نمیشه . چیکار کنم؟ مشکلی باهاش ندارم فقط لباس تو تنم خوب واینمیسته و اینکه میترسم واسه ازدواجم مشکل پیش بیاد کسی نخواد اینجوری منو. ب نظرتون روغن خراطین بخرم ماساژ بدم خوبه؟ قدم ۱۵۲ وزنم ۴۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت کمه چاق شی درست میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من قدم از تو بلندتره وزنم کمتره 45 ام 

منم زیاد ندارم ..و واااقعا خوشحالم از این بابت 

لباس پوشیدنی اسفنجی بنداز 

درمورد خاستنم میخان نترس 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اگر خودتون خودتونو دوس دارید که هیچی اگر نه عمل زیبایی

یه دختره تو اینستا بود مدام میگفت من بدنمو دوس دارم با یه پسره هم اشنا شد گفت پسره هم بدنمو دوس داره با هم جلو دوربین میومدن اخرم پسره بهش خیانت کرد رفت عمل کرد گفت برای تنوع اینکارو کردم که فالوراش هیت ندن بهش

اخه نمیخان . کی حاظره با یه دختر که سینه نداره و تخت تخته ازدواج کنه .

عزیزم مگ چن درصد دخترا موقع ازدواج 85 دارن ؟فوقش اینایی ک یکم تپلن و اضافه وزن دارن 

بعد ازدواج اوکی ترررر میشه 

امکان نداره همینجوری تخت بمونی 

بعد اصلا چیز مهمی نیس 

منک خداروشکر هیچوقت برام دغدغه نبوده اتفاقاا هیکل خودمو انقد دوس دارم میگم خوشبحال اونیک منو میگیره 

خودتو دوس داشته باش 

من بیرون رفتنی فقط برا اینکه لباسم بد دیده نشه از سوتین ک یکم اسفنج داره میندازم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..