2777
2789
عنوان

به امید موفقیت 💛✨

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
اگه قراره همینطور استرس داشته باشی روزهای قبل کنکور چطور میخوای استرستو کنترل کنی؟؟ من دیروز کنکور ...

بیشتر می‌ترسم که هیچی نیارم کنکور با اینکه تلاش خودمو می‌کنم ولی بازم یه چیزی منو میترسونه که نکنه کم بیارم اگر سال بعدی که ۱۲ میرم معلم رو بیشتر کنم بنظرت میتونم به خواسته ام برسم شما با تجربه تر از منی میشه مثل خواهر کوچیک ترت کمکم کنی و هر چی که منو به موفقیت می‌رسونه بگی آرزو دارم برم دانشگاه خیلی درسم خوبه ولی وقتی نمیرم سمتش نمره هام بد میشه این ترم دو سعی خودمو واقعا کردم

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو نهایی ات خیلیبیی تمرکز کن چون واقعا مهمهنظر منو بخوای میگم حتی مهمتر از کنکور

چشم‌ عزیزم تلاش خودمو می‌کنم یکی دو هفته دیگه هست امتحان هامون میشه بپرسم رشته تون چیه؟ 

بیشتر می‌ترسم که هیچی نیارم کنکور با اینکه تلاش خودمو می‌کنم ولی بازم یه چیزی منو میترسونه که نکنه ک ...

منم دوازدهمم هدفم فرهنگیانه .. بنظرم ترست الکیه وقتی باید استرس داشته باشی ک نخوندی الان ک داری میخونی پس دلیلی برای استرس داشتن نمیمونه!

سلام عزیزم

تا اینجا متوجه شدم آرزوت فرهنگیان ،روانشناسی و حسابداریه.

اول متن نوشتی دوساله حذف شده منظورت چیه عزیزم از حذف

برای انسانی هاکه فرهنگیان همچنان هست

یکم واضح بگو.

اگه چیزی بلدیم بهت بگیم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منم دوازدهمم هدفم فرهنگیانه .. بنظرم ترست الکیه وقتی باید استرس داشته باشی ک نخوندی الان ک داری میخو ...

انشالله که قبول شی مهربونم 🫀 بهترین ها رو برات آرزو می‌کنم حق با شما هست استرس و ترس دارم که دلیل موجه ای براش ندارم فقط میگم که ترس که توی دلم هست اینه که خدای نکرده نه یه وقت رشته ای قبول نشم با اینکه سال بعدی کنکور دارم ولی میگم نکنه دانشگاه قبول نشی نکنه رتبه خوب نیاری شما که رشته فرهنگیان مد نظر تون هست و میخواید برسید بهش چقدر تلاش می‌کند؟ چند ساعت می‌خونید یا چه منابعی استفاده میکنید

سلام عزیزمتا اینجا متوجه شدم آرزوت فرهنگیان ،روانشناسی و حسابداریه.اول متن نوشتی دوساله حذف شده منظو ...

خیلی ممنونم ازت مهربونم 

برای ما که سال ۱۴۰۵ کنکور داریم نمره نهایی پایه دهم حذف شده این سه تا رشته رو خیلی دوس دارم و می‌خوام حداقل یکی شو قبول شم دانشگاه برم هدفم اینه یه آینده روشن برای خودم بسازم الان که یازدهم هستم نوبت اول رو خوب ندادم ولی برای ترم دوم یعنی الان که یکی دو هفته دیگه داره شروع میشه خوب خوندم مستمر و نمره بالایی دارم و گرفتم همش یه حس بدی بیخود میاد سراغم که خدایی نکرده اسمم نیاد واسه کنکور دانشگاه قبول نشم ترسی که بیهوده میاد سراغ ادم گرفتمه بخدا زیادی سعی میکنم دیگه نیام نی نی سایت تایپک هام هم هست که دور به دور تایپک میزنم میشه بپرسم رشته شما چی بوده؟

خیلی ممنونم ازت مهربونم برای ما که سال ۱۴۰۵ کنکور داریم نمره نهایی پایه دهم حذف شده این سه تا رشته ر ...

مشاوره 

آهاان

ببین سعی کن فقط خوب بخونی و خیلی درگیر حاشیه نشی

مطمعن باش خوب بخونی قبولی مخصوصا که هدفت سه تاست یکی هم نشد دوتای دیگه هستن

دوتاش هم نشد باز هدف سومی هم داری

اگه بخونی چرا قبول نشی؟ 

قشنگ درساتو بخون+ خوب تست بزن 

اگه لازم شد از نت فیلمای اموزشی دانلود کن ببین

فکرای بیهوده فقط استرس به خودت میدن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

مشاوره آهاانببین سعی کن فقط خوب بخونی و خیلی درگیر حاشیه نشیمطمعن باش خوب بخونی قبولی مخصوصا که هدفت ...

ممنونم ازت مهربونم خیلی‌ مفید بود برام 🫀

انشالله که به خواسته ها تون برسید بهترینها رو براتون آرزو میکنم عزیزم 💖

did you think you were pure?Mr. Alarming, in nocturnal rapport🫠

من اگر انگلیسی بلد بودم الان از ایران به آمریکا در حال مهاجرت بودم دختر 🤦🏻‍♀️