2777
2789
عنوان

به امید موفقیت 💛✨

383 بازدید | 44 پست

سلام دخترا امیدوارم که حال تون خوب باشه

می‌خوام خواهرانه یه لطفی در حقم کنید ممنون تون میشم دخترای کنکور و خانم های آگاه دارای بینش و با تجربه میشه منو راهنمایی کنید ؟ 

شاید بیشتر تون تاپیک هام اومده و خونده باشین

من ۱۱ رشته انسانی هستم از زمانی که بچه بودم آرزوی فرهنگیان رو داشتم سال قبل برای ما حذف شده و یازدهم پیشرفت آنچنانی نداشتم واقعا دلم الان که دبیرستانی هستم آرزوی روانشناسی و حسابداری دارم قبلا یه بار اولین تاپیک ام راجب این رشته روانشناسی تاپیک زدم فقط یه نفر جواب داد 🌷

خدا شاهده من توی این دو سال دبیرستان روانی شدمه همش می‌ترسم قبول نشم چه روزایی نشستم گریه کردم کسایی که کنکور دادید رشته انسانی بودید چه توصیه ای به من کنید من چیکار کنم همش حس ترس دارم واقعا قلبم همش درد میاد دخترا هر چی راجب کنکور دانشگاه درس موفقیت خوشبختی میدونید بگید 🙏🏻

خواهرانه ازتون می‌خوام بهم یه لطفی کنید امیدوارم بهترینها توی زندگی نصیب تون شه مهربان های من🎀🫀

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

من یازدهم تجربیم گلم

این همه نگرانی چرا

تو ۱ سال دیگ کنکور داری از الان چرا اینقدر نگران این باشی قبول نشی

بیین توی دانشگاهی که میخوای چقدر باید رتبت باشه و استارت مطالعت رو بزن

و راستی از اینایی که از تک تک اخبار کنکور خبر دارن و حتی میدونن چه درصدی چه ترازی میده و استرسی میشن و هیچی نمیخونن نباش

کانالای کنکورم زیاد نرو گپای درسی هم خیلی کم 

چون اکثرا کسایی که درس نمیخونن میرن

شروع کن نهاییتو عالی بده پرقدرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میدونستم زیاد کسی نمیاد گفتم کمکت کنم گلی

خیلی متشکرم ازت مهربونم باور کن خیلی خوشحالم کردی عزیزم از حرفات ❤️

من تموم ترسم از اینه قبول نشم هر رشته ای که بیارم برای کنکور برام نعمته من خیلی استعدادم خوبه ولی همش یه انرژی منفی میاد سراغم دلم رو میلرزونه کسایی که اینجا کنکور داشتن من از استرس اونا گریه میکردم و میگفتم قبول نمیشم از همین الان اینجا مرده بودم 🥲😂🤍

من رشته روانشناسی هستماز روانشناسی میخوای بری فرهنگیان ؟متوجه نشدم کدوم رشته رو میخوای

نه یازدهم انسانی هستم سال بعد کنکور دارم دلم میخواد یکی از این سه رشته رو بیارم روانشناسی فرهنگیان حسابداری آرزو شون رو دارم 🥲 همش می‌ترسم قبول نشم🖤 شما از رشته تون راضی هستین؟ سخت نیست؟ 

نه یازدهم انسانی هستم سال بعد کنکور دارم دلم میخواد یکی از این سه رشته رو بیارم روانشناسی فرهنگیان ح ...

منم با علاقه اومدم

چرا سختی های خودشو داره

اما از آینده شغلیش میترسم

بخاطر همین پشیمونم یکم . چند سری فکر کردم کاش فرهنگیان میاوردم.

متشکرم عزیزم 🙏🏻🫀

من امروز کنکور دادم 

از شرایط فرهنگیانم خبر دارم 

تجربمم زیاده تو آزمون دادن از هشتم قلمچی بودم

تجربه هامو دراختیارت قرار میدم عزیزم ♥️

ای صاحب فتوا ز تو پرکارتریم با آن همه مستی ز تو هشیار تریم/تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خون خوار تریم

منم با علاقه اومدمچرا سختی های خودشو دارهاما از آینده شغلیش میترسمبخاطر همین پشیمونم یکم . چند سری ف ...

اتفاقا من عاشق این رشته دانشگاهی شدم چون دیدم که اگر پشتکار داشته باشی آینده و درآمد خوبی داره واقعا دوسش هم دارم از تهه قلبم میگم انشالله که موفق شی گلی برای منم دعا کن یه رشته خوبی قبول شم آرزو دارم برم این رشته های که گفتم دلم نمی‌خواد حسرت دانشگاه توی دلم بمونه با اینکه اول راهم و هنوز امتحان های نوبت دوم هم شروع نشده مردم انگار 😂🥲

من امروز کنکور دادم از شرایط فرهنگیانم خبر دارم تجربمم زیاده تو آزمون دادن از هشتم قلمچی بودمتجربه ه ...

واقعا ازت ممنونم نمی‌دونم چطوری ازت تشکر کنم عزیزم 🙏🏻 شما هم دوس داریم فرهنگیان بیارین یا بالاتر؟

خیلی متشکرم ازت مهربونم باور کن خیلی خوشحالم کردی عزیزم از حرفات ❤️من تموم ترسم از اینه قبول نشم هر ...

خواهش میکنم عزیزم

تا وقتی سوالی نداری نیا نی نی سایت

جو منفی هس 

و تو چیکار داری به اونا اونا درس نخوندن خوب

یا کم خوندن

من برادرم انسانی بود ۴ ۵ ماه برای کنکور خوند رتبش ۲ هزار شد

خیلی وقت داری هنو از وقتت درست استفاده کن راحت زیر ۱۰۰۰ که میشی