2777
2789

بزنم؟ یا صبر کنم

میخوام اگع باردار بودم خانوادمو سوپرایز کنم مخصوصا همسرم

یه ایده بدین برا سوپرایز میخوام کیک هم بخرم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اولا که زوده

دوما اگه شده بودی ام تا تشکیل قلب نمیخواد به کسی بگی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذتر ۱۰روز بگذره خیالت راحتر باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

اولا که زودهدوما اگه شده بودی ام تا تشکیل قلب نمیخواد به کسی بگی

تشکیل قلب چن هفته ای مشخص میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یکی بخر با ادرار اول صبح بزن . انشاالله بارداری

دارم توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بذتر ۱۰روز بگذره خیالت راحتر باشه

برا بیبی چک؟

اخه میخوام برم ازمایش روز نهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بهت نصبحت،کلا عجول نباش،بی بی بزن مثبت که شد،دو روزی صبر کن بعد آزمایش بده ۴۸ساعت بعدش تکرارش کن،برنامه مامانا یا گهواره نصب من،هروقت ۷هفته و۵/۶روز شدی برو سنوگرافی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
من سه روز بعد موعد زدم و مثبت شد

اخه میدونی چیه میترسم منفی باشه بخوره تو ذوقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بهت نصبحت،کلا عجول نباش،بی بی بزن مثبت که شد،دو روزی صبر کن بعد آزمایش بده ۴۸ساعت بعدش تکرارش کن، ...

میخوام برم مطب دکتر گفته بود از موعدت گذشت بیا برم سونو واژینال میکنه یا همون سونو ساده؟

میگم یعنی باردار باشم ضرر ننیکنع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا بیبی چک؟اخه میخوام برم ازمایش روز نهم

اره برا بیبی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

عزیزم انشاالله هر چی خیره برات همون بشه

ممنون گلم سلامت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40